2777
2789
عنوان

💞نکند میل دل من به تماشای چمن💞

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 200 پست
گرچه شب تاریک است دل قوی دار، سحر نزدیک است .. ! #حمید_مصدق 

هزاران درود.

اشعار ارسالی دوستان امشب خیلی خاص هست

تشکر تشکر

🌷 🌾 🌿

نیست یک ساعت قرار این جان بی‌آرام را

یارب! آن آرام جان بی‌قرار من کجاست؟

#هلالی_جغتایی
🌷 🌾 🌿

یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞   💚تبریز💚

گر جان داری بیا و جان باز آنجا

آن جای که بوده‌ای ز آغاز آنجا

یک نکته شنید جان از آنجا آمد

صد نکته شنید چون نشد باز آنجا

@1740 ❤️❤️❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الا یا ایها الساقی ادر کأسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل‌ها 🌹🌹🌹

🌷 🌾 🌿

دیدیم ڪہ در روے زمین اهلِ دلے نیست

چون غنچہ بـہ ڪنجِ دلِ خود باز خزیدیم

#صائب_تبریزے
🌷 🌾 🌿

درِ قفس را باز بگذار پرنده اگر به تو عاشق باشد بر شانه هايت می نشيند!... علیرضا_روشن#  

🌷 🌾 🌿

وجود من به کفٖ یار جز که ساغر نیست

نگاه کن به دو چشمم اگرت باور نیست

#مولانا‌  
🌷 🌾 🌿

هزاران درود. اشعار ارسالی دوستان امشب خیلی خاص هست تشکر تشکر 🌷 🌾 🌿 نیست یک ساعت قرار ای ...

سپاس فراوان 

واقعا تاپیکتون انرژی داد 😍😍🌹🌹🌹🌹

عشق آن خوشتر کز او بلاها خیزد
عاشق نبود که از بلا پرهیزد

مردانه کسی بود که در شیوهٔ عشق
چون عشق به جان رسد ز جان بگریزد

مولانا#  

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

💛🧡

تار و پود موج این دریا بهم پیوسته است

می زند بر هم جهان را هر که یک دل بشکند

اگر اشتباه نکنم از جناب صائب تبریزیه

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

گویم که کیست روح‌افزا مرا

آنکس که بداد جان ز آغاز مرا

گه چشم مرا چو باز بر می‌بندد

گه بگشاید به صید چون باز مرا

@خوشانس ❤️❤️❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
💛🧡 تار و پود موج این دریا بهم پیوسته است می زند بر هم جهان را هر که یک دل بشکند اگر اشتباه ن ...

بله نفسی 

سلام جناب مفتون شبتون بخیر چ عالی ک تاپیک زدید🌸🍃 من همان شبان عاشـــقم  سینه چاک و ساک ...

عرض ادب و احترام، دانشجوی هوشبری مبارک💐🌿💐🌿💐

🌷 🌾 🌿

همه شب سجده برآرم
که بیایی تو به خوابم

ودر آن خواب بمیرم
که تو آیی و بمانی...

#شهریار
🌷 🌾 🌿

دلتنگم و دیدار تو درمان من است بی رنگ رخت زمانه زندان من است بر هیچ دلی مبـاد و بر هیچ تنی آنچ از ...

🌷 🌾 🌿

به چشم لطف اگر بینی گرفتاران رسوا را

به ما هم گوشه چشمی که رسوا کرده‌ای ما را

#هلالی_جغتایی
🌷 🌾 🌿

🌷 🌾 🌿 وجود من به کفٖ یار جز که ساغر نیست نگاه کن به دو چشمم اگرت باور نیست #مولانا‌   🌷 ...

.

شادی به روزگار گدایان کوی دوست
بر خاک ره نشسته به امید روی دوست

گفتم به گوشه‌ای بنشینم ولی دلم
ننشیند از کشیدن خاطر به سوی دوست

سعدی#  

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
سپاس فراوان  واقعا تاپیکتون انرژی داد 😍😍🌹🌹🌹🌹 عشق آن خوشتر کز او بلاها خیزد عاشق نبود ...

ممنون از لطفتون.🌸🌱🌸

🌷 🌾 🌿

دوش عقلم هوس وصل تو شیدا میکرد
دلم آتشکده و دیده چو دریا میکرد

نقش رخسار تو پیرامن چشمم میگشت
صبر و هوش من دلسوخته یغما میکرد

#عبید_زاکانی
🌷 🌾 🌿

عرض ادب و احترام، دانشجوی هوشبری مبارک💐🌿💐🌿💐 🌷 🌾 🌿 همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خواب ...

خواهش میکنم

مرسی از تبریک و لطفتون🌸🍃

تویی دریا   

منم ماهی  

چنان دارم که میخواهی

بکن رحمت 

بکن شاهی    

که از تو مانده ام تنها...

مولانا

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///