2777
2789
عنوان

💞نکند میل دل من به تماشای چمن💞

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 200 پست

[QUOTE=177471374]🌷 🌾 🌿 چون خيال تو درآيد به دلم رقص کنان چه خيالات دگر مست درآيد به ميان #مولانا‌ 🌷 🌾 🌿[/QUOTE

🍃🌼

کشیده کار ز تنهایم به شیدایی

ندانم این همه غم چون کشم به تنهایی

ز بس که داده قلم شرح سرنوشت فراق

ز سرنوشت قلم نامه گشت سودایی

مرا تو عمر عزیزی که رفته‌ای ز سرم

چه خوش بود اگر ای عمر رفته بازآیی

🌼🍃

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام گلم❤ امشب غزل ساده ی من ناب ترین شد مهتاب در آغوش تو مهتاب ترین شد مهتاب همان شب که ...

سلام جوجوی من 😍😍😍🌹

به هم نزدیک بودیم،آتش از لبهات می تابید
دلت می خواست لبهای مرا، اما حیا کردی

من از خود نیمه ای را دیده بودم "عاقل"اما تو
مرا با نیمه ی دیوانه ی من آشنا کردی

محمدرضا_طاهری#  

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
من نیستم حریف تو با صدهزار دل کز یک کرشمه می‌شکنی صدهزار من در زلف بی قرار تو باشد قرار دل بر یک قر ...

🌷 🌾 🌿

تو خفتہ بہ استراحت و بے تو مرا

تا صبح ندانے ڪہ چہ شب مے‌گذرد

#هاتف_اصفهانے
🌷 🌾 🌿

یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞   💚تبریز💚
🌷 🌾 🌿 تو نباشی واژه ای ندارم برای عاشقی...! همه اش میشود دلتنگی دلتنگی دلتنگی #لیلا ...

🌱🌷🥀

تو جان منی 

وداع جان آسان نیست  ...

[QUOTE=177471374]🌷 🌾 🌿 چون خيال تو درآيد به دلم رقص کنان چه خيالات دگر مست درآيد به ميان #مولانا‌ ...

🌷 🌾 🌿

دلم فتاده به دام و ره فرار ندارد

ره فرار نه و طاقت قرار ندارد

#سیمین_بهبهانی
🌷 🌾 🌿

🌷 🌾 🌿 بیـا و یـک نَـفَــس آرام جـان شو از ره لطـف! #هلالی_جغتایی 🌷 🌾 🌿

عشقی دارم پاکتر از آب زلال
این باختن عشق مرا هست حلال

عشق دگران بگردد از حال به حال
عشق من و معشوق مرا نیست زوال

مولانا#  

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
سلام جوجوی من 😍😍😍🌹 به هم نزدیک بودیم،آتش از لبهات می تابید دلت می خواست لبهای مرا، اما حیا کردی ...

سر درد دارم🥺

چای و اینا هم تاثییر نداشت

🧡💛🧡

شوق دیدار تو سر رفت ز پیمانه ی ما 

کی قدم می نهی ای شاه به ویرانه ی ما ...

💛🧡💛

ممنون عزیز دلم، ت خوب باشی منم خوبم 😘😘😘🤩🤩

خواهش میکنم خواهری الهی همیشه خوب باشی عزیزدلم 💚🧡🤗😘😘🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
عشقی دارم پاکتر از آب زلال این باختن عشق مرا هست حلال عشق دگران بگردد از حال به حال عشق من و معشوق ...

🌷 🌾 🌿

آفرین بر دل نرم تو که از بهر ثواب

کشته غمزه خود را به نماز آمده‌ای

#حافظ
🌷 🌾 🌿

ای دوست قبولم کن و جانم بستان مستم کن و از هر دو جهانم بستان با هرچه دلم قرار گیرد بیتو آتش به من ...

کی باشم من که مانم یا نمانم
تو را خواهم که در عالم بمانی

هزاران جان ما و بهتر از ما
فدای تو که جان جان جانی

مولانا#  

🌷 🌾 🌿 گر شبی عشق تو بر تخت دلم شاهی کند صدهزاران ماه آن شب خدمت ماهی کند #سنایی 🌷 🌾 🌿

شربتی از لب لعلش 

نچشیدیم و برفت 

روی مه پیکر او 

سیر ندیدیم و برفت   ...

💙...

شربتی از لب لعلش  نچشیدیم و برفت  روی مه پیکر او  سیر ندیدیم و برفت   ... ...

‌🌷 🌾 🌿

‏ڪرده ای عهد ڪه
بازآیی و ما را بڪشی

وقت آنست ڪه
لطفی بنمایی، باز آ...

#وحشى‌بافقی
🌷 🌾 🌿

2790
2778
2791
2779