2777
2789
عنوان

💞نکند میل دل من به تماشای چمن💞

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 200 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزاران درود......خیلی به دلم نشست. واقعا تشکر از این انتخاب تحسین برانگیز بیت ارسالی. 🍃🍂🍃🍂

...

ممنون از لطف شما 

سپاس فراون 🙏🏻🌹🌹

‌خیالَت داند و چشمِ مَن و غَم

که هر شَب در چه کارم با دلِ خویش...

امیرخسرو_دهلوی#  

‌‌‎‌‌‌‎‌‌

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
🍃🍂🍃🍂🍃 گفتی چه کسٖی؟ ‌           در چه خیالی؟ ‌       ...

گفتي: بگو که: در چه خيالي و حال چيست؟
ما را خيال تست، ترا در خيال چيست؟
جانم بلب رسيد، چه پرسي ز حال من؟
چون قوت جواب ندارم، سؤال چيست؟
بي ذوق را ز لذت تيغت چه آگهي؟
از حلق تشنه پرس که: آب زلال چيست؟
گفتم: هميشه فکر وصال تو مي کنم
در خنده شد که: اين همه فکر محال چيست؟
دردا! که عمر در شب هجران گذشت و من
آگه نيم هنوز که: روز وصال چيست؟🌹🍃🍁

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
ممنون از لطف شما  سپاس فراون 🙏🏻🌹🌹 ‌خیالَت داند و چشمِ مَن و غَم که هر شَب در چه کار ...

🌷 🌾 🌿

‌‌‌از درد منالید ڪہ مردانِ ره عشق

با درد بسازند و نخواهند دوا را

#وحدت_كرمانشاهے
🌷 🌾 🌿

یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞   💚تبریز💚
گفتي: بگو که: در چه خيالي و حال چيست؟ ما را خيال تست، ترا در خيال چيست؟ جانم بلب رسيد، چه پرسي ز حال ...

🌷 🌾 🌿

تو را شناختم آری

و بهترین بودی

#حسین_منزوی
🌷 🌾 🌿

🍃🍂🍃🍂🍃 گفتم ای جان شدم از نرگس مست تو خراب گفت در شهر کسی نیست ز دستم هوشیار... عطار 🍂🍃 ...

هرگز دلم ز کوی تو جائی دگر نرفت
یکدم خیال روی توام از نظر نرفت

جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد
سر رفت و آرزوی تو از سر بدر نرفت

عبید_زاکانی#  

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
هرگز دلم ز کوی تو جائی دگر نرفت یکدم خیال روی توام از نظر نرفت جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد س ...

🥀 🍁 🥀
ای یار ناگزیر که دل در هوای تست

جان نیز اگر قبول کنی هم برای تست

#سعدی
🥀 🍁 🥀

🌷 🌾 🌿 ‌‌‌از درد منالید ڪہ مردانِ ره عشق با درد بسازند و نخواهند دوا را #وحدت_كرمانشاهے 🌷 🌾  ...

درمان اسیر عشق صبرست
تا خود به کجا رسد سرانجام

دور از تو شکیب چند باشد؟
ممکن نشود بر آتش آرام

سعدی#  

پرورد به ناز و نعمت آن دوست مرا

بردوخت مرقع از رگ و پوست مرا

تن خرقه و اندر او دل ما صوفی

عالم همه خانقاه و شیخ اوست مرا

مولانا#

@turk_asana ❤️❤️❤️❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
🥀 🍁 🥀 ای یار ناگزیر که دل در هوای تست جان نیز اگر قبول کنی هم برای تست #سعدی 🥀 🍁 🥀

دانی از دولت وصلت چه طلب دارم هیچ
یاد تو مصلحت خویش ببرد از یادم

به وفای تو کز آن روز که دلبند منی
دل نبستم به وفای کس و در نگشادم

سعدی#