2777
2789
نرفتم اما دلم خیلی میخواد برم مخصوصا نجف اشرف زیارت مولا علی و بین الحرمین

ان شاالله قسمت شه برین بار اول خیلی حس خوبی داره زیارت واقعا به یاد موندنیه التماس دعا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یه بار مجردی رفتم سری بعد ان شاالله امام حسین ع و حضرت عباس ع با همسرم من رو بطلبند

انشاءالله بحق امام حسین ع

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤
من یه بار رفتم چندروز بعد از عروسیمون کادو عروسیمون بود انشاءالله قسمت همه بشه زیارت و شفاعتشون ن ...

منم چند ماه بعد عروسیمون رفتم اولین بار خیلی سفر خوبی بود

ان شاالله هممون  قسمت شه بریم زیارت

ان شاالله قسمت شه برین بار اول خیلی حس خوبی داره زیارت واقعا به یاد موندنیه التماس دعا

انشاءالله  قسمت همه منتظرا همچنین گلم التماس دعا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
دوست دارم ازدواج کنم بعد با همسرم برم   ان شالله  التماس دعا 🤲 ان شالله شما هم مشرف بشی ...

ان شاالله همسر خوبی نصیبتون بشه و برید زیارت 

ممنونم  محتاجیم به دعا