2777
2789
عنوان

مشاوره

168 بازدید | 24 پست

دوستان من بخاطرچیزای الکی بانامزدم بحث میکنم، فقط هم خودموزجرمیدم اعصبانی میشم بادستام محکم توی سرم میزنم میشه راهنماییم کنین به نظرتون نیازبه مشاوردارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا سر چی بش گیر میدی؟ من الان یه هفتس بلکش کردم

الکی مثلامیگم بیرون نروبعداون میگه میرم زودبرمیگردم بعدمن اعصبانی میشم هرچی میخوادآرومم کنه آروم نمیشم تاالکی گریه نکنم توسرخودم نزنم، یامثلاالکی ازیکی دیگه ناراحت میشم بازهمین جریانه اونوناراحت میکنم خودمم که زجرمیدم

نمیدونم خودم خواستم خوب بشم امانمیتونم شده یه عادت برام اصلانمیتونم ترکش کنم

این کلمه نمیتونم و نمیشه آدم رو نابود می‌کنه خیلی از ماها قربانیه این دو کلمه هستیم 

عزیزم بگو میشه میتونم 

و این میشه و میتونم رو در عمل ب کار ببر 

شما احساس ناراحتی دارین به همین علت روی یک چیز حساس و عصبی میشین ولی چرا به جای این نمیاین محبت کنید و عشق بورزین ب نامزدتون خانوادتون و.... کارهای مثبتتون رو زیاد کنید کلیپ های انگیزشی ،طنز،حتی عاشقونه البته عاشقونه غمگین نه کلیپ های جشن عروسی چون در شرفش هستین ببینید ب نکات مثبت زندگی فکر کنید ب زندگی زیبای آیندتون بچه هایی ک قراره ب دنیا بیارین ب حس مادرشدن وجود یک موجود پاک در درونتون...

ی راه حل خیلی خوب ک واسه من جواب داده اینه کب محض اینکه میفهمی ک داری اعصابی میشی نزار تبدیل ب لج بشه و گردنت بیفته ب قولی .سریع اون مکانو ترک کن چشماتو ببند و صبر کن پنج دقه بعد خود ب خود اروم میشی سعی کن امتحان کنی   

این کلمه نمیتونم و نمیشه آدم رو نابود می‌کنه خیلی از ماها قربانیه این دو کلمه هستیم  عزیزم بگو ...

نامزدم خیلی باهام کنارمیادمنم سعی میکنم انشاالله بتونم موفق بشم، مرسی عزیزم ازراهنمایی که کردین سعی میکنم انجام بدم

ی راه حل خیلی خوب ک واسه من جواب داده اینه کب محض اینکه میفهمی ک داری اعصابی میشی نزار تبدیل ب لج بش ...

مرسی عزیزم انشاالله که موفق بشم، خیلی خودخوری میکنم مثلاازکسی ناراحت میشم به خودش نمیگم خودموزجرمیدم خودخوری میکنم 

مرسی عزیزم انشاالله که موفق بشم، خیلی خودخوری میکنم مثلاازکسی ناراحت میشم به خودش نمیگم خودموزجرمیدم ...

خوب جوابشونو بده دیگه خودخوری نمیکنی ی بار  ک اینکارو بکنی روت باز میشه