2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله حاجت روایی همتون. و البته بخیر باشه

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا

این پنجشنبه شب آرزوهاس تونستین روزه بگیرین و دعا زیاد کنین که انشالله خدا به حق این ماه عزیز حاجت همگیمونو برآورده کنه انشالله 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
این پنجشنبه شب آرزوهاس تونستین روزه بگیرین و دعا زیاد کنین که انشالله خدا به حق این ماه عزیز حاجت هم ...

ممنون ک گفتی😍

انشالله                      

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا
سفره صلوات چجوریه

14 تا تسبیح بگیر بعد برو از جایی که چیزای مذهبی میفروشن مثل تسبیح و قرآنو این چیزا بگو سفره صلوات میخوام نیت کن بگو مثلا این تعداد صلوات میخوام بفرستم صلواتات از ته دلت باشن و نیت اصلیت دعا برای سلامتی و ظهور آقا (ع) از ته دل باشه اسم 14 معصوم روی سفرع نوشته شده هر روز سفررو پهن کن یه زره نمک بریز داخل کاسه و پارچه سبزی بزن روش بزار وسط سفرت بعد روی اسم هر معصوم یدونه تسبیح بزار و بعد نوبتی تسبح هارو بردار و به نیت هر معصوم یه تسبیح کامل صلوات بفرست میتونی تنها بفرستی میتونی بگی خواهر مادر دوستات خانمای همسایه و رکس که نذری داره بیان همراهت صلوات بفرستن اخر سر اون نمک رو تقسیم کن بین همه به نیت تبرک ببرن مصرف کنن من نیت کر ه بودم مثلا 14 روز هرروز به نیت هر 14 معصوم صلوات بفرستم که میشه حدود 1400 تا

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟