2777
2789
عنوان

عروسیم😷🤕

878 بازدید | 42 پست

عروسی که به لطف کرونا موند به دلم

قرار بود یه مهمونی خانوادگی خواهر برادری داشته باشیم در حد ۱۰، ۱۵نفر که اونم با این زمزمه کرونا انگلیسی کلا از همونم منصرف شدم 

بدون مهمونی و هیچییییی میرم

حالا فقط فیلم و عکس و باغ و اینطور چیزا رو داریم 

حداقل واسه این کارای جزئی بهم ایده بدید بدونم چیکارا کنم

دلم میخواد بعد کرونا جشن بگیرم( لباس عروس و اینا نه ها یه جشن مهمونی طور تو باغ) شوهرم میگه زشتههههههه مسخرمون میکنن و این حرفا 

البته اینکه نمیخواد هزینه کنه هم بی تاثیر نیست الکی بهانه میاره این من میسوزونه 😒😏

شوهرت راست میگه

یکم یجوریه 

مخصوصا اگه کادوتونو میدن اقوام دیگه جشن گرفتن نداره بعد سرخونه زندگی رفتن

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

به حرف شوهرت کن مهمونی نگیر ولی قول یه مسافرت توپپ ازش بگیر

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی👁 👁

👄

ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم �🐂🐂خاص نیستیم چون عقده ای نیستیم🍃🍃 بالا نیستیم چون پرچم نیستیم 🏳🏳ما فقط آدم هستیم چیزی که خیلیا نیستن 😏😏✌🏻🤟🏻🤟🏻 

راس میگه... بعد عروسی خوب نیست دیگه جشن...ولی بعد کرونا  برین مسافرت انشالله

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

نع چرا بد باشه خیلی رفتن سرخونشون بعدا جشن بگیرن لباس عروس شیک برا اتلیه انتخاب کن خونه رو تزین کن فیلم برداری کن کلیپ درست کن با لباس خاصی که بهت بیاد عکس اسپرت بنداز من خودم کلیپ درست نکردم پشیمونم ولی حیف که جشن نمیگیری جشن اصلا یچیز دیگس

منم اینطور بودم البته اون مشکلی با هزینه ش نداشت همشو هم ریخت روییه کارت داد دستم گفت این هزینه عروسیی بوده که نتونستم واست بگیرم حالاهم هرکار دلت میخواد باهاش بکن بنده خدا اون میگفت بعدا بگیریم من گفتم ن 

راس میگه هزینش و برو مسافرت .منم همینجوری رفتم خیلیم راضیم ب خدا ن حرفی ن حدیثی .راااحت

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

راست میگه انصافا اما مشکلی نی اون هزینه رو بده طلا برا شما... غصه نخور با عروسی نگرفتن چیزی از دست نمیدی مهم همون عکس و فیلم باغ و عمارت 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
شوهرت راست میگه یکم یجوریه  مخصوصا اگه کادوتونو میدن اقوام دیگه جشن گرفتن نداره بعد شرخونه زن ...

آخه عقدم نگرفتن برام تو کار پیچوندنن این لج من در میاره، بعدشم کسی دعوت نیست که کادو بده ، کرونا هم دست من نبوده که شرایطیه که پیش اومده فامیلا هم باید درکشون برسه ما هم دل داریم 😔