2777
2789
عنوان

ویار لعنتی 😏

201 بازدید | 20 پست

دلم میخواد یه عالمه باقلا ابپز کنم با نمک بخورم

انار دون کنم با نمک بخورم

نخودو گندم بپزم بخورم

گوجه خام خام بخورم 

دلم میخواد مثل قبل بارداری. برم هر چی تو یخچال هستو بریزم تو شکم مبارکم ولی یا واسم مضرن یا حالم به حدی بد میشه بعدش (تهوع استفراغ)که ارزوی مرگ میکنم 

دیشب یه کاسه نخود خوردم انقد حالم بد شد که تا الان بستری بودم 😔

این چه وضشه اخه 😟

دارو هیییییییییییییچ تاثیری نداره چرا ؟

از کی باید کندر بخورم؟؟

هفته دوازدهم ام

من تا الان فکر میکردم باردارم، الان پریود شدم🤧

الهی،گاهی،نگاهی،خدایا خواسته دلم رو براورده کن مصلحتم توش قرار بده،یا فاطمه زهرا ،چادرت را بتکان روزی ما را برسان،خداجونم میدونم که تا عید زیر این امضامو امضا میکنی،و من دوباره و هزاره باره به الرحمن الراحمین بودنت اطمینان پیدا میکنم.

من ویار داشتم دلم نمیخواست هیچی بخورم، هیچی

فقط آب پرتقال یخخخخخخخخ

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دامنت سبز شه عزیز

فدات

الهی،گاهی،نگاهی،خدایا خواسته دلم رو براورده کن مصلحتم توش قرار بده،یا فاطمه زهرا ،چادرت را بتکان روزی ما را برسان،خداجونم میدونم که تا عید زیر این امضامو امضا میکنی،و من دوباره و هزاره باره به الرحمن الراحمین بودنت اطمینان پیدا میکنم.
بهش فکر نکن روحیتو خوب کن توصیه میکنم کندر نخور بیش فعالی میاره شنیدم من ک اصلا نخوردم ویار من صب ...

ویارم کل روزه ..از صبح تا شب شبم با داروی خوابی که دکتر داد میخوابم 

دلم الو سبز میخواد هر روز عکسشو میبینم کیف میکنم

تهرانی؟

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜