2777
2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 30 پست
اون چیه؟

یه سری بخش ها هستن ماژورن

زنان داخلی جراحی اطفال

بقیه تخصصا مینورن مثل روان قلب ریه گوارش اورژانس ....

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
اون چیه؟

معنیش میشه زنان یه رشته ایه که حتی اگه پزشک بیسوادی باشی و همواره درامد معقولی خواهی داشت ،زنان اشباع شدن نداره 

مثلا یه سری تخصصا هستن که یه مدت رو بورسن بعد اشباع میشن مثل پاتولوژی ،رادیولوژی ،پوست،قلب که پاتو و قلب اشباع شدن ،رادیو و پوستم دارن به سمت اشباع میرن 

ولی رشته زنان اشباع نمیشه زنان و جراحی ماژورن

گاهی فقط خودت میدونی چقدر اون آدم سابق نیستی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا واسه چی میخوای اینا رو بدونی؟ تخصص رو باید بر اساس تجربه خودت توی بخش های مختلف دوره اکسترنی و ...

نه بابا تازه اول راهم میخوام تخصصمو رو یکیش بیشتر کنم

واقعا😲پزشک کم داریم؟

اره

روز به روز هم کمبود پزشک داره شدیدتر میشه

چون همشون یا دارن مهاجرت میکنن یا علاقه و رغبتی به شغلشون ندارن و به کارای دیگه مثه کنکور و ... رو میارن

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
نه بابا تازه اول راهم میخوام تخصصمو رو یکیش بیشتر کنم

سال چندی؟

معنیش میشه زنان یه رشته ایه که حتی اگه پزشک بیسوادی باشی و همواره درامد معقولی خواهی داشت ،زنان اشبا ...

زنانی ک بی سواد باشه همون چند ماه اول ی دیه ی توپ میفته ی گردنش،مخصوصا این چند سال اخیر ک ب شدت روی مورتالیتی و موربیدیتی مادر و کودک حساس شدن

اتفاقا زنان شهرای بزرگ و ی سری شهرای کوچیک خیلی وقته اشباعه

نه واقعا

:/

زنانی ک بی سواد باشه همون چند ماه اول ی دیه ی توپ میفته ی گردنش،مخصوصا این چند سال اخیر ک ب شدت روی ...

دیه و استرس زنان رو قبول دارم ولی بازم هر جور حساب کنی درامدشون واقعا بالاست نسبت به بقیه رشته ها و کاملا منطقیه که اشباع نشن ،اونقد ک تو بقیه رشته ها باید تلاش کنی زنان نصفشم نیاز نیست 

شهرای کوچیک که اصلا اشباع نیست تازه کمبودم دارن ،شهرای بزرگم وضعیت خوبی دارن 

به اون شکل که بگیم وای خیلی کمبود داریم نیست ، الان داخل یه خیابون میری ۴,۵ تا مطب کنار همه فقط

نسبت به جمعیت کمبود وجود داره

به طور مثال توی یه کشور جهان اول در ازای هر ۶ نفر یک پزشک شاغل (نه صرفا پزشک فارغ التحصیل) وجود داره اما توی ایران به ازای هر ۲۰ نفر!!!! 

دیه و استرس زنان رو قبول دارم ولی بازم هر جور حساب کنی درامدشون واقعا بالاست نسبت به بقیه رشته ها و ...

کاش اینجوری باشه ک شما میگین

من هم از اقوام نزدیکم متخصص زنان دارم توی شهر کوچیک‌کار هم شهر بزرگ ،نسبت ب استرسش رشته ی ب صرفه ای نیست پرداختی ها هم ک دیگه مشخصه

کاش اینجوری باشه ک شما میگین من هم از اقوام نزدیکم متخصص زنان دارم توی شهر کوچیک‌کار هم شهر بزرگ ،ن ...

منم خواهرم و اکثر اقوام پزشکن ،شهر کوچیک زندگی میکنیم زنان استرسش بالاست ولی خب همشون میگن باز شرایطش بهتر از بقیه تخصص هاست