خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊
امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/
حواسم نبود، روم به سوی تو نیست دلم پیش دنیای تو گیر بود نفهمیدم این، رنگ و بوی تو نیست بهم بال دادی که پر وا کنم من اما هراسیدم از پر زدن چقدر مهربون آسموناتو واسه حس پرواز دادی به من تو اینقدر ماهی، که برعکس من همیشه برام وقت داری میخای اگه یک قدم سمت تو آومدم تمام مسیرو به سمتم بیای من اما، همون یک قدم سختمه زمین می خورم، باورم می شکنه تو بخشنده ای، بچگیمو ببخش بزرگیت تنها امید منه یه سر بزن ...ضرر نمیکنی .. http://dadashreza.com
اخه چجوری میخوام اون جذبم شه ولی هیچ راهی نمیدونم ☻🤕🥺
امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/