2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی در حد چسب رازی میچسبه؟

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

امضام 🙏

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
امضام 🙏

عزیزم چرا بهش نمیگی ؟

مربوط به امضات

حواسم نبود، روم به سوی تو نیست دلم پیش دنیای تو گیر بود نفهمیدم این، رنگ و بوی تو نیست بهم بال دادی که پر وا کنم من اما هراسیدم از پر زدن چقدر مهربون آسموناتو واسه حس پرواز دادی به من تو اینقدر ماهی، که برعکس من همیشه برام وقت داری میخای اگه یک قدم سمت تو آومدم تمام مسیرو به سمتم بیای من اما، همون یک قدم سختمه زمین می خورم، باورم می شکنه تو بخشنده ای، بچگیمو ببخش بزرگیت تنها امید منه یه سر بزن ...ضرر نمیکنی ..  http://dadashreza.com
عزیزم چرا بهش نمیگی ؟ مربوط به امضات

اخه چجوری میخوام اون جذبم شه ولی هیچ راهی نمیدونم ☻🤕🥺

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
امضام 🙏

چرا نمیری سمتش ولی روک بش نگو ازت خوشم میاد باش صمیمی شو  یکم نخ بدە ببین نظرش چیە پسرا از ابراز علاقە دخترا خودشونو می گیرن هیچ وقت اینو روک نگو کە بت حس دارم اگە دیدی خودشم نخ داد

بیا ای برگ پاییزی گمانم باتو همدردم......