2777
2789
عنوان

فیبروز ابرو

14880 بازدید | 72 پست

سلام بچه ها

کسی تو اصفهان پیش صبا علیزاده فیبروز انجام داده؟؟ اصلا تو اصفهان برا میکروبلیدینگ کار کی خوبه؟ خودم بین صبا علیزاده و سحر صابر و مرضیه میرزاخانیان گیرم... نمیدونم پیش کی برم.. اصلا به عکسا تو پیجشون کیشه اعتماد کرد که کار خودشونه یا فیکه؟

عمم اومد  شیراز شیما جاوید

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه ببخشید😅

نانو فیبروز عالیه 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

فقط کاشت خوبه . دیگه فیبروز و پی آر  و .... فقط  همون لحظه قشنگه بعد که زخم ها می‌ریزه و وارد پوست میشه دیگه زیبایی روز اول رو نداره و فقط پول حروم کردنه من تجربه اش رو داشتم که میگم

اصفهان میخوام.... حالا راضی بودن عمتون؟

چمیدونم  قطع  رابطه هستیم 

فقط کاشت خوبه . بقیش فقط  همون لحظه قشنگه بعد که زخم ها می‌ریزه و وارد پوست میشه دیگه زیبایی رو ...

جدی؟ شما کجا انجام دادی... ولی اینایی که تو پیجاشون باهاشون حرف میزد که خیلی راضی بودن

کاشت هم من دیدم زیاد جالب نیس ابروهاشون حالت سیخ سیخی میشه و خواب نداره😕

جدی؟ شما کجا انجام دادی... ولی اینایی که تو پیجاشون باهاشون حرف میزد که خیلی راضی بودن کاشت هم من د ...

بله من مشهد انجام دادم . برای کاشت ابرو باید حتما جای معتبر برید . شما اگر هم فیبروز انجام بدید به هر حال رنگ وارد پوست میشه و اگر خوشتون نیاد و یا چند سال بعد قدیمی بشه حتما باید ریموو رو انجام بدید و همه این ها هزینه زیادی داره پس بهتره جای معتبر برای کاشت ابرو برید که روش دائمی هست . 

این کسانی هم که عکس یا فیلم کار ابرو رو میذارن چون همون لحظه بی نهایت قشنگیه ولی بعد از اینکه زخم ها ریخت و یک لایه پوست روش اومد به زیبایی روز اول نیست و کدر هست

بله من مشهد انجام دادم . برای کاشت ابرو باید حتما جای معتبر برید . شما اگر هم فیبروز انجام بدید به ه ...

اهان بله دیدم بعد یه مدت رنگش تغییر میکنه.... ولی ماندگاری این سبکا نهایتا یه سال ، یه سال و نیمه...مثل اون تتوهای قدیم نیس که همیشگی باشه