2777
2789
عنوان

من یه بدبخته حسودم

402 بازدید | 26 پست

خیلی ساله که از خدا میخام بهم بچه بده و.نداده همه ی خانم های اطرافم که حتی چند سال بعداز من ازدواج کردن بچه دار شدن و من هی گفتم نوبت منم میشه 😭هی خودمو دلداری دادم الان خبر بارداری دومشونو میشنوم بازم میگم منم میشم ولی دیگه حسودیم میشه زن حامله میبینم بدم میاد بهم میگن خدا بزرگه غصه م میگیره ازم میپرسن نی نی نداری؟دکتر نرفتی؟پریودات مرتبه؟مشکلت چیه؟عیب از کدومتونه؟خجالت میکشم از ترحم هاشون بدم میاد از دعاهاشون متنفرم من توی شهر خودم نیستم خدارو شکر اینجا غریبم برای فرار از این حرفا با کسی در ارتباط نیستم شهر خودمونم نمیرم دیگه چقدر بده که خدا چیزی رو که وقتی ذوقشو داری بهت نمیده حتی اگر بده بیاته کهنه ست ارزشش مثه اولش نیست اگر هم بشه این میگه واسه دعای منه اون میگه واسه دعای منه خیلی بده که خدا اینقد نمیده تا تبدیل به یک موجود حسود بشی 

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

از خودم بدم میاد که حسودیم میشه

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

😭☹

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم عاشق بچه بودم اما الان هیچ حسی ندارم

خداروشکر که باردار نشدم خیلی مشکل داشتیم

آنکس که به تو گفت دم بریده خود ابتر است ، سوره کوثر 

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
اینا حسادت نیست گلم حسرت منم مث تو شدم جدیدا

آخه اوایل خوشحال میشدم حتی خودم دعا میکردم ک فلانی قبل از من باردار بشه و دعام خدارو شکر میگرفت اما الان حسودیم.میشه دیگه😭زنداداشم بارداره با اینکه در جلوگیری کامل بودن و نمیخواستن حالا همه خونواده توجهشون به اونه هواشو دارن به من نگفتن الان سه ماهشه که من ناراحت نشم😭این رعایت مردنا رو.دوست ندارم

وای منم مثل شما 

وقتی حسادت میکنم میزنم زیر گریه میگم خدایا چرا من از خوشحالی خوشحال نمیشم و حسادت میکنم 

حس بدیه واقعا. من نمیدونم حکمت چیه 

خدا به هممون نگاه کنه 

انقد مخارج بیمارستانا و ازمایشا اینا گرونه

مثلا من 2ماه پشت سر هم برم دکتر شوهرم ماه سوم نداره بنده خدا 

(نیایین بگین نداری بچه نخواه. بخدا که مخارج نازایی سنگینه) 

منم حسو حاله تو رو دارم،از حامله ها بدم میاد،مخصوصا اونایی که زود بعدعروسیشون بچه دار میشن.....ای کاش مردم یادبگیرن ازکسی نپرسن چرا بچه نمیاری،کاش یادبگیرن پیش کسی که بچه نداره خبریارداریه کسیو ندن اصلا به من چه فلانی حامله شده ،واسه خودش شده ،چه چیز بزرگیه که مردم انقد افتخارمیبیننش

چرا فکر نمیکنی یه حکمتی داره یا هنوز موقعش نشده! از کجا بچه دار شدن به نفعته؟ 

متنفرم از کلمه حکمت عوقم میگیرع از این کلمه مزخرف میشه نگیدش لطفا؟؛

وای منم مثل شما  وقتی حسادت میکنم میزنم زیر گریه میگم خدایا چرا من از خوشحالی خوشحال نمیشم و ح ...

خیلی میفهممت 😭