2777
2789
عنوان

رابطه🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 21 پست
اره تا روز زایمانم رابطه داشتم یک روز درمیان براهمین زایمانم خیلی راحت بود اواین زایمانمم هس خودمم س ...

خوشبحالت چ جوری بگم خوشبحالت

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .
اره تا روز زایمانم رابطه داشتم یک روز درمیان براهمین زایمانم خیلی راحت بود اواین زایمانمم هس خودمم س ...

پس اگه مشکلی نداری درد و لکه بینی هم نداری میتونی فک کنم بازم دوستان شاید بهتر بدونن من بعد ۲ ماه نرمال شدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

طبیعی سخت بود؟من تا شنبه دردم نگیره باید بستری بشم چیکار کنم دردم شروع بشه؟ورزشو پیاده روی و پله و ا ...

منم هیچ خبری نبود باورکن هیییییییچ ساعت 7شب بود گفتم بذار برم معاینه ک رفتم ماما گفت خانوم هفت سانت باز شدی چرا الان اومدی گفتم بخدا من دردی نداشتم ک بگم وقت زایمانمه هیچ دردی نداشتم ولی رابطع تو بارداری داشتم و روز اخر پیاده روی

دخترم عشقمه😍آقایی نفسمی
منم هیچ خبری نبود باورکن هیییییییچ ساعت 7شب بود گفتم بذار برم معاینه ک رفتم ماما گفت خانوم هفت سانت ...

بچت ماه اخر پایین حسش میکردی؟

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .