2777
2789
عنوان

زن داداشام افتادن به جون هم🙄🙄

695 بازدید | 54 پست

این وسط مامانم مونده این میاد میگه این چی گفته اون میاد میگه این یکی چی گفته شوهراشونم کامل پشتشونن

مامانمم قلبش درد میکنه میترسم اتفاقی براش بیفته😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا اهميت ندين بيخيال

جاري جماعت خودش بلده چطوري حقشو بگيره😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

جنگ جاری ها 😁

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

به دوتاشون بگه مشکلتون رو خودتون حل کنین

یا شما بهشون بگو ک قلب مادر ناراحته نگن بهش

دوستای گلم میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستین 🙏❤   اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...
اصلا اهميت ندين بيخيال جاري جماعت خودش بلده چطوري حقشو بگيره😅

تیکرشوووو نگاههههههه😍😍😍😍😍

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤