2777
2789
عنوان

وای لعنت خدا بر شیطون چم شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 69 پست
خوب بزار تو عید دعوت کن تا اوضاع مالیتون روبه راه بشه آدم وقتی داره باخیال راحت دیگه حساب وکتاب نمیک ...

اخه میدونم عید هم میان

احتمالم میدم قبل عیدم یه روز بیان

میخوام اینجوری خودم دعوت کنم که امادگی داشته باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا به خاطر کرونا دعوت نکن دوما اگه میخوای دعوت کنی حتما بذار عید که خواستن بیان عید دیدنی بگو شام ...

اخه توو یه ساختمونیم

بعدم میدونم یه بار قبل عیدم میان

نه اصلا اونا اهل بریز و بپاش نیستن منم مثل خودشونم یعنی با هرکسی مثل خودش سعی میکنم باشم میگم که م ...

اگه میخای دعوت کنی کوکو نزار سر زده که نمیان. بنظرم قیمه غذای ساده ایه. همون قیمه بزار. تو با اونا چیکار داری، میخای مثل خودشون کوکو و فلافل بدی. دلتو بزرگ کن

قیمه غذا خوبه 🤔🤔🤔اگه دعوت می کنی قیمه نذار چه برسه به کوکو  زرشک پلو با مرغ یا قرمه سبزی فسن ...

منم خانواده خودم بخوان بیان سنگ تموم میذارم چون اونا همیشه در برخورد با ما همینجورین

ولی مادرشوهرم مثلا دعوت میکنه میری میبینی کوکو سیب زمینی گذاشته یا فلافل

فکر کنم نزدیک شش ماه میشه خونشون مرغ نخوردم

سلام عشقم چطوری؟😍😘

سلام  خشگلم ..خوبیعزیزم ...خوبم شکر 

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

کوکو رو زمانی آدم به مهمونش میده که بی خبر و دیر وقت اومده باشه خونمون بی دعوت و بی خبر واسه شام" ولی وقتی یکی رو واسه شام دعوت میکنید باید براش تدارک ببینید چون بی احترامیه"جوریم نباشه که اصراف بشه تو این گرونی