atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26804 عنوان کرونا 87 بازدید | 9 پست ممکنه کرونا با سر گیچه شروع بشه؟ لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید. 1399/11/28 | 17:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7332 کرونا اینقدر علائم داره که فکر کنم هنوز بشر کشف نکردهمن خودم کلی علائم داشتم و دارم😞 آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26804 کرونا اینقدر علائم داره که فکر کنم هنوز بشر کشف نکرده من خودم کلی علائم داشتم و دارم😞 میشه چندتاشو بگی؟...شروعش با چی بود؟ لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
karbareghadimi_m عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 1441 سرگیجه سردرد چش درد گوش درد پادرد کمردرد دلدرد دلپیچه تهوع ازبین رفتن بویایی چشایی خشکی گلو گلودرد سوزش گلو سرفه خلط دار یا خشک(اغلب خشک)تنگی نفسی که باتحرک افزایش پیداکنه ابریزش بینی کیپ بینی عطسه قرمزی چشم کبودی ناخن ولب کهیر پوستی
atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26804 سرگیجه سردرد چش درد گوش درد پادرد کمردرد دلدرد دلپیچه تهوع ازبین رفتن بویایی چشایی خشکی گلو گلودرد س ... اییی...خدایا همه رو شفا بده لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7332 میشه چندتاشو بگی؟...شروعش با چی بود؟ گر گرفتگی تب گلو درد گرفتگی بینی سرفه های شدید از دست دادن اشتها بی حالی و احساس خستگی تعرق زیاد منکه از وقتی کرونا گرفتم همیشه لباسم خیسه😞 آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7332 آهان از دست دادن حس بویایی و چشایی آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26804 گر گرفتگی تب گلو درد گرفتگی بینی سرفه های شدید از دست دادن اشتها بی حالی و احساس خستگی تعرق زیاد منک ... انشالله زودی خوب شی... لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7332 انشالله زودی خوب شی... 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🙏 آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍