2777
2789

چیشده 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

چی شده؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا باید برات گزارش بزنن 

یا بزاری تو تایپک حذف نی نی یار برات حذف کنه ک الان تایپکش قفله فردا بزار برات حذف میکنن

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

خواهش میکنم اینو برام گزارش بزنید

اسی گزارش بزن منم برات میزنم

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
یا باید برات گزارش بزنن  یا بزاری تو تایپک حذف نی نی یار برات حذف کنه ک الان تایپکش قفله فردا ...

این که برام گزارش بزنن سخته بابا از صبح همش دارم گدایی گزارششش پلپز میکنم🤐🤐خسته شدم

یاد بده بهم چطوری بزارم حذف تاپیک

این که برام گزارش بزنن سخته بابا از صبح همش دارم گدایی گزارششش پلپز میکنم🤐🤐خسته شدم یاد بده بهم چ ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

هر وقت تایپک باز بود بزار نی نی یار برات حذفش میکنه