2777
2789
عنوان

نظر برای خرید مبل جدید

101 بازدید | 14 پست

چ مدلی خوبی .مبل قبلیم مدل ال بود .اشپزخونم طوسی و مشکیه مبل چ رنگی خوبه .اسپرت باشه یا سلطنتنی .کسی عکس نداره ببینم

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسپرت 

رنگش هم‌به فرشای خونت باید بیاد

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

من مبلم سلطنتی خرید جهیزیه ام بود  درعین حال ظریف و شیک  رنگش ام استخوانی  پارچه ام روشن 

اگر متراژ خونت زیر 60متره  حتما اسپرت و راحتی بخر  من مدل چستر میپسندم 🤗🤗

منم مبل قبلی ال بود اصلا دیگه دوسشون نداشتم مبل جدیدمو کلاسیک گرفتم دقیقا پارسال همین موقع بود

باید ببینی سبک خونت چ مدلیه؟با سبک خونه هماهنگ‌کن ک شیک بشه رنگ مبل هم ک با رنگ پرده فرش یا ی زمینه فرشات ست کن

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
من مبلم سلطنتی خرید جهیزیه ام بود  درعین حال ظریف و شیک  رنگش ام استخوانی  پارچه ام ر ...

نه ۹۵ متره بنظرم .چستر دوس دارم .ولی این مبل قبلیم اسپرت مدل ال بود بازم چستر بخرم یا تنوع بدم سلطنتی

فرشام فیروزه ای داره 😒

https://mahoorcarpet.com/راهنمای-ست-کردن-مبل-با-فرش-فیروزه-ای-تص/

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
منم مبل قبلی ال بود اصلا دیگه دوسشون نداشتم مبل جدیدمو کلاسیک گرفتم دقیقا پارسال همین موقع بود باید ...

رنگ پرده فرشم دوس ندارم کتیبه ابی فیروزه ای گرفتم . 

رنگ پرده فرشم دوس ندارم کتیبه ابی فیروزه ای گرفتم . 

من کلا رنگای روشن دوسدارم 

مبل قبلیم سورمه ای بود کوسن ابی فیروزه ای اصن میدیدمشون بهم میریختم دلمو زود زد اما اینبار رنگ مبلمو کرمی گرفتم باچوب استخونی رنگ و فرشام هم زمینه کرم داره با گلای عسلی ک پرده رو حریرش سفید پتینه گرفتم و شال پرده رو عسلی گرفتم ترکیب رنگش رو خیلی دوسدارم ارامش میده بهم

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
من کلا رنگای روشن دوسدارم  مبل قبلیم سورمه ای بود کوسن ابی فیروزه ای اصن میدیدمشون بهم میریختم ...

به به چ باسلیقه .اره این رنگا دل ادم میزنه زود تکراری میشه

به به چ باسلیقه .اره این رنگا دل ادم میزنه زود تکراری میشه

ممنونم شماهم رنگای خیلی تو ذوقی برندار دلتو میزنه الان دیگه جوری نیس ک دلتو زد بشه زود عوض کنی خداتومن باید هزینه کنی با دقت رنگ و سبک مبلتو انتخاب کن 

2790
2778
2791
2779
2792