2821
2789
عنوان

کمکم کنید لطفا😢

133 بازدید | 24 پست

من ۲سال و نیم با یک پسر۱۹ساله در ارتباطم یعنی عاشق همیم و بهم ثابت کردیم که دوست داریم همو و رابطموم جدی و میخوایم که ازدواج کنیم ولی من میترسم که خانواده مخالفت کنن چون مامانم از دوستیمون باخبره و مشکلی نداره ولی خواهرم بشدت مخالفه‌ چون فکر می‌کنه که پول خوشبختی میاره و براش مادیات مهم ما خانوادمون از نظره مالی متوسطه ولی برای من پول مهم نیست مهم دوست داشتن و عشق بینمونه از نظره من همین که حالم کناره عشقم خوب باشه یعنی خوشبختی...من میترسم وقتی عشقم اومد خاستگاریم خواهرم کاری کنه که نظره پدرم عوض بشه و بیشتر مخالفت کنه...بنظرتون چجوری با خواهرم حرف بزنم چی بگم بهش که به زندگی من کاری نداشته باشه چون قرار عشقم چند هفته یا چند روز دیگه بیاد خاستگاریم که بعد وقتی نامزد کردیم بره سربازی بعد عقد محضری کنیم و من بشدت استرس دارم و میترسم پدرم مخالفت کنه لطفا راهنماییم کنین😔

تا آخرین روزی که زندم‌ عاشقتم دلبر😌💕 ایشالا همه عاشقا بهم برسن منو عشقمم بهم برسیم⁦🤲🏻⁩⁦❣️⁩ تنها آرزومی💖

خواهرت درست میگه

با کسی که سربازی نرفته نامزد نکن من خودم اینکارو کردم الان پشیمونم

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشق شکم گرسنه و لباس کهنه و یخچال خالی سرش نمیشه. فوقش دو سال عشق بخورید و بپوشید تو زندگی. اخرش باید یه پولی باشه

هر زندگی برای شروع حداقلهایی لازم داره که عشق جبرانش نمیکنه

الان سنتون کمه و باید بیشتر صبر کنید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خواهرت درست میگه با کسی که سربازی نرفته نامزد نکن من خودم اینکارو کردم الان پشیمونم

خواهرم با سربازیش مشکلی نداره

تا آخرین روزی که زندم‌ عاشقتم دلبر😌💕 ایشالا همه عاشقا بهم برسن منو عشقمم بهم برسیم⁦🤲🏻⁩⁦❣️⁩ تنها آرزومی💖
خواهرم با سربازیش مشکلی نداره

هم پول مهمه هم سربازی

از اینا مهم تر پسره کلا ۱۹ سالشه اصلا مرد زندگی نمیشه الان خیییییییلیییی زوده

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
همسن منی...میخوای ازدواج کنی؟؟؟؟؟

ازدواج که نه ولی خب می‌خوایم نامزد کنیم فعلا

می‌دونی من خسته شدم دیگه وقتایی که دلم براش تنگ میشه نمیتونم ببینمش😔

15

یا خدااااا خیلی زوده نکن اینکارو

پدرتم تو این سن قبول نمیکنه

هم پول مهمه هم سربازی از اینا مهم تر پسره کلا ۱۹ سالشه اصلا مرد زندگی نمیشه الان خیییییییلیییی زوده

خب به اندازش مهمه من خیلیارو دیدم تو همین سن ازدواج کردن و خوشبختن خب

خب به اندازش مهمه من خیلیارو دیدم تو همین سن ازدواج کردن و خوشبختن خب

دیگه از ما گفتن بود بعدا پشیمون نشی

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز