2777
2789
عنوان

شک به بارداری

102 بازدید | 7 پست

سلام خانوما من تازه عضو شدم تو اقدامم ۱۱روز مونده به پریودم یه شب با درد سینه چپ نتونستم بخوابم نفسمم تنگ میشد تا حالا اصلا سابقه نداشت حتی تو پریودم سینم درد نمیکرد الان از اون موقع نفسم تنگ میشه و دردم همچنان ادامه داره امروزم درد شدید شکمی گرفتم انگار که دارم پریود میشم ولی هنوز ۱۱روز مونده اینا علائم بارداری میتونه باشه؟ دردم انقد زیاد شد که ترسیدم قلبم باشه رفتم نوار قلب ولی گفت سالمی. کسی تا حالا اینجوری بوده و فهمیده بارداره؟؟؟؟

به علائم توجه نکن همش اثرات تلقینه بذار موعدت بگذره آزمایش بده 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

اولین علامت بارداری پریود نشدنه نه همچین چیزایی

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برو ازمایش خون بده یا برو پیش دکتر زنان سونوگرافی انجام بده  شاید کیست داشته باشی
من دکتر م خانم دکتر پور مطرود هستش  شماره مطبشم می زارم واست اگه خواستی برو اونجا 

0212280173