2777
2789
عنوان

چیدمان منزل

105 بازدید | 15 پست

بچه ها من همیشه توی خونه ام یه سری وسیله هست که جای مشخصی نداره و متاسفانه انباری هم ندارم که اونجا بذارم

مثلا یکی از این ها که خیلی هم رو مخمه چمدون قاشق چنگالمه

یا یه اکواریوم کوچیک که الان خالیه

یا مثلا استند چاقو 

استند کپ چای خوری

شما با این وسایلتون چی کار میکنید؟کجا گذاشتید؟

تو کابینت جا نمیشن رو کابینت شلوغ میشه🙄🤕🤦‍♀️

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خیلی از وسایلم رو کارتن کردم گذاشتم تو کمد اما همه چیزو نمیشه کارتن پیچ کرد که

من حتی ویترین هام هم رو مخم هستن🤕

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی از وسایلم رو کارتن کردم گذاشتم تو کمد اما همه چیزو نمیشه کارتن پیچ کرد که من حتی ویترین هام هم ...

منم از شلوغی خونه متنفرم هرچی وسیله میدم ایور اوور باز کم نمیشه عذاب میکشم اونا ک نمیخای بده بره اکواریوم واسه چیته بفروش یا بده کسی

من به هیچ عنوان وسیله اضافی نگه نمی دارم  شما اگه آکواریوم و نمی خوای رد کنه بره  استند ...

اخه استنده بلنده نمیره تو کابینت

چمدون هم سنگینه میترسم کابینت چیزیش بشه بشکنه یا خم بشه😐

رو خودت کار کن آشپزخونه باید یکم شکل و حال و هوای آشپز خونه داشته باشه

دوس ندارم رو کابینت شلوغ باشه😩

اخه استنده بلنده نمیره تو کابینت چمدون هم سنگینه میترسم کابینت چیزیش بشه بشکنه یا خم بشه😐

نه خم نمیشه. 

منم چمدونم تو کابینتمه.

استند چاقوم رو کابینتمه. میخوای بزار روی هود بعضیا اونجا میزارن.

اگه استفاده میکنی از چاقوهاش .چاقوهارو دریار از توش بزار تو کشو استندشو افقی بزار یه گوشه کابینت

میشه برای شادی روح پدرم و آمرزشش صلوات بفرستین🙏🖤من هر موقع تو نی‌نی‌سایت امضایی رو ببینم که درخواست صلوات و دعا داره انجام میدم .حالا شماها هم برای من جبران کنین و برای پدرم دعا کنید.از همتون ممنونم.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمخدا پدرمو بیامرز و با شهدا محشورش کن. الهی آمین🙏🙏🙏🙏
من نمی دونم چه جوری عکس بزارم وگرنه الان برات می نداختم می فرستادم

باید اپلود کنی. من کلا یه کابینت زیر گاز دارم که برای قابلمه و برنج ایناست یکی زیر ظرفشویی که شوینده و ایناست یکی هم زیر اپن برای بشقاب و ظروف دوتا تکی هم برای سبد و پلاستیکی و ابکش و اینا

بقیه کابینت هام بالاست

اگه چمدونت خیلی بزرگه یه رومیزی خوشگل بنداز روش گلدان بزار 

اره بزرگه اتفاقا همین کارو کردم