2777
2789
عنوان

میخوام جدا بشم راهنمایی میخوام😢😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه اینطور نیست عزیزم شما دیگه یک جور گفتی هر کی بخونه اذدواج نمیکنه😂

خخخ بهتر.به خدا به هرکی میرسم میگم نکنه.چیه بابا؟!فک کن پسر پادشاه اصن...چرا ادم باید دستی دستی خودشو بندازه تو ی محیطی ک همش تعهدو مسعولیته؟!تو فامیل ما همه از ازدواج به به چه چه میکردن.دلم میخواد برم همشونو جر بدم

از یه جایی به بعد دیگه نمیخوای چیزی درست شه فقط میخوای تموم شه
شدیدا با شما مخالفم ولی قصد جسارت ندارم اگر یکسری افراد ادم درست انتخاب نکردن،راه درست نرفتن،انقدر ...

آدم اگه برای وجود خودش تلاش کنه مستقل باشه هیچ نیازی به ازدواج نداره تا اخر عمرش.من خوبی درش نمیبینم.قبل از ازدواج هم 12 سال سال با شوهرم دوست بودم.االانم 3 ساله ک ازدواج کردیم.حاظرم کل این 3 سالو اتیش بزنم ک دوباره برگردیم تو همون 12 سال.زندگیم بهشت بود تبدیل ب جهنم سیاه شد.شوهرمم هیچ مشکلی نداره هیچی.من بحثم مسعولیتا و تعهدای بعد ازدواجه و وظیفه هایی ک رو دوش ادمه.

این چه حرفیه من نه سنم کمه که به خاطر گل و بلبل ازدواج کرده باشم ن توقع زیادی داشتم من آرامش میخواست ...

خب الان چ ربطی داشت حرف من به سن کم و کودکی؟!!مگه من سنم کم بود ازدواج کردم؟!26 سالم بود تازه 12 سال هم با شوهرم دوست بودیم.شوهرمم خیلی ناز و آقاست.ولی من باز از ازدواجم پشیمونم.چون دوران مجردی ارامش روانی بیشتری داشتم.مسعولیتی نداشتم.وظیفه ای نداشتم.کسی از من هیچ توقعی نداشت!مگه همه برای چی ازدواج میکنن؟ارامش.ولی من میگم چرا به به چه چه میکنن ملت میگن ازدواج شیرینه.الان ک واردش شدم نگاه ک میکنم ی دونه محض رضای خدا من نمیبینم زندگی درست درمونی داشته باشه

آدم اگه برای وجود خودش تلاش کنه مستقل باشه هیچ نیازی به ازدواج نداره تا اخر عمرش.من خوبی درش نمیبینم ...

عزیزم اینم مشکل شماست،بی مسئولیتی،دلیل نمیشه همیشه مشکل از همسر باشه، گاهی از خود آدم 

عزیزم اینم مشکل شماست،بی مسئولیتی،دلیل نمیشه همیشه مشکل از همسر باشه، گاهی از خود آدم 

اتفاقا اصلا بی مشعولیت نیستم دارم پاره میشم زیر بار مسعولیت فقط.صب تا عصر سر کار بیرونم.عصر تا شبم کار خونه و اشپزی و غیره.اون وسط ی ساعت میمونه بشینم با شوهرم حرف بزنم.اون بیچاره هم از صب تا 8 شب ب خاطر شندر غاز ک همش میره برای اجاره خونه میره سر کار و خسته و تباه برمیگرده خونه.ته تهشم ی قرون نمیمونه باهاش خوش گ ذرونی کنیم.
حالا دوست ک بودیم هرچی درمیووردیم خوشحال و خندون خرج خوش گذرونی و بریز و بپاش میکردیم.ما چمیدونستیم زندگی متاهلی جنگه؟!!ما چ میدونستم ی ماست و ی شیر چارتا چیز چرت رو هم میشه 150 هزار تومن وقتی حقوقمون روزی 80 هزار تومنه؟!کف دستمونو بو کرده بودیم؟!شما پول داری پولتو پارو میکنی عزیز.خوش به حالت.ما از بی پولی ی عروسی هم نتونستیم بگیریم.تنها طلایی ک دارم ی حلقه ی طلای سر سفره ست و بس.سرخوشی شما میای از زندگی متاهلی دفاع میکنی یا ندید بدید زندگی مجردی هستی 15 سالگی عروسیت دادن

اتفاقا اصلا بی مشعولیت نیستم دارم پاره میشم زیر بار مسعولیت فقط.صب تا عصر سر کار بیرونم.عصر ...

نه عزیزم من انقدر عقل دارم که وقتی شرایطش ندارم ازدواج نکنم،دقیقا شما انتخابت اشتباه بوده وقتی نتونست خونه بخره،نتومست عروسی بگیره و.. ازدواج برای چی بود؟؟ حالا امیدوارم هوس بچه نکنید

خخخ بهتر.به خدا به هرکی میرسم میگم نکنه.چیه بابا؟!فک کن پسر پادشاه اصن...چرا ادم باید دستی دستی خودش ...

منکه واقعا پشیمون نشدم خیلی خوشحالم همیشم شرمنده کارای همسری میشم بسکه مهربونه⁦♥️⁩⁦♥️⁩

منکه واقعا پشیمون نشدم خیلی خوشحالم همیشم شرمنده کارای همسری میشم بسکه مهربونه⁦♥️⁩⁦♥️⁩

من اخه دوران مجردی خیلی خیلی خوشحالی داشتم و بدون مسعولیت و بابا مامانم از اینا بودن ک هر روز مسافرت برن.هر روزا.ینی سالی 12 دفه فقط شمال میرفتیم بقیه شهرا بماند.واسه همین از وقتی ازدواج کردم افسرده شدم.همش تو خونه ایم.پول نداریم خوش بگذرونیم.البته شوهر منم واقعا تمام تلاششو میکنه ها.بعضی وقتا میبینم ب زور ی پولی جمع کرده رفته برام ی هدیه بزرگ خریده.اما عزیز من خودمو هیچ وقت گول نمیزنم.من دوران مجردی انسان خوشحال تری بودم و والسلام.