2777
2789
عنوان

میخوام جدا بشم راهنمایی میخوام😢😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 44 پست
به خاطر اینه ک در ایران انقدر ازدواجو الکی بزرگ میکنن و گلستان نشون میدن ادم فکر میکنه اوف دیگه ازدو ...

شدیدا با شما مخالفم ولی قصد جسارت ندارم

اگر یکسری افراد ادم درست انتخاب نکردن،راه درست نرفتن،انقدر کارای اشتباه داشتن که زندگیشون خراب شده یا حتی خواستن ازدواج کنن که معجزه بشه دلیل ننیشه ازدواج بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شدیدا با شما مخالفم ولی قصد جسارت ندارم اگر یکسری افراد ادم درست انتخاب نکردن،راه درست نرفتن،انقدر ...

من فقط انتخاب اشتباه داشتم وگرنه هم راهمو درست رفتم هم خودم بد نیستم از هیچ نظری

به خاطر اینه ک در ایران انقدر ازدواجو الکی بزرگ میکنن و گلستان نشون میدن ادم فکر میکنه اوف دیگه ازدو ...

این چه حرفیه من نه سنم کمه که به خاطر گل و بلبل ازدواج کرده باشم ن توقع زیادی داشتم من آرامش میخواستم فقط

داره خیلی

میتونی از اون استفاده کنی بدون شوهرت اصلا طلاق بگیری یعنی حق طلاق با تو میشه اینجوری بعد اگرم جدا بشی مهریت همون‌طور میمونه و میتونی اگه ملکی چیزی داره تصرف کنی برا مهریت

میتونی از اون استفاده کنی بدون شوهرت اصلا طلاق بگیری یعنی حق طلاق با تو میشه اینجوری بعد اگرم جدا بش ...

یعنی نیاز به مشاورم نیس؟و اینکه پدر شوهرم پولدار ولی شوهررم چیزی به نامش نداره میتونم مهریمو بگیرم؟

یعنی نیاز به مشاورم نیس؟و اینکه پدر شوهرم پولدار ولی شوهررم چیزی به نامش نداره میتونم مهریمو بگیرم؟

یعنی هیچی نداره 

ن عزیزم دیگه اگه چیزی نداره ک نمیشه ولی الان مشاورش برات مهم نباشه اگه برداری دایی عمویی پدری کسی هست بهش بگو بره از اون کمپ هایی که می‌دونی کجا بستری بود پروندشو بگیره چون میگی پدر شوهرت پولداره ممکنه وکیل بگیره یا پول بده اینا رو حذف کنند بعدم اگه چیزی به نامش هست تو یک قولنامه ای سند ماشینی چیزی اگه بتونی یک فتوکپی بگیری ببری محضر برابر با اصلش کنی کارت خیلی راحته