2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا منم رفتم ببینم چیه که خوشگله 😑😒😂😂😂

😂😂😂😂

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
خب چرا همون اول نمیزارن کلی دنبالش گشتم من ناشی 😂😂

اشکال نداره یادمیگیری.اینجا رسمه😆😆

تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....
چون من الاف این سایتم بقیع ناراحت میشن  نیست همشون کارین

چرا ناراحت میشی😳من منظور بدی نداشتم اصلا عزیزم تاحالا ندیده بودم تعداد پست کسی زیاد شه معمولا میترکن

میدونم از دست یه عده دلخوری ولی من فکرنمیکردم ناراحت بشی❤

ن دوختم دیگه  کامل اندازس  من لاغرم هستم تقریبا  نمیدونم به چوب لباسی چرا انقد گشا ...

خب پ خوبع

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
چرا ناراحت میشی😳من منظور بدی نداشتم اصلا عزیزم تاحالا ندیده بودم تعداد پست کسی زیاد شه معمولا میترک ...

ن منظورم تو نبودی قربونت ک🙊🤐

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

اگه  ی پست تاپیک  بزارم بعدش میشه پاک کردش یا مث کامنتا نمیشه پاک کرد

تاپیک باید قفل باشه وکسی توش پست نزاشته باشه.میشه پاک کرد.ولی کامنت هم زیر۳دیقه میشه پاکش کرد.

تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....
ینی  اگ کسی برام کامنت بزاره دیگ نمیتونم پاک کنم تاپیکمو

نه .نمیشه.حتما باید قفل باشه وتاپیک هم بدونه پست باشه.مثلا چند تاتاپیک منو ببین که قفلن.اونارو میتونم پاک کنم هرلحظه که بخوام

2790
2778
2791
2779
2792