mahtabi مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 5651 عنوان روسری خوشگل 93 بازدید | 10 پست سلام عزیزانم من مدتیه که فروش اینترنتی روسری رو شروع کردم ، قبل از روز مادر خیلی عالی بود فروشم از طریق تلگرام و الان چند روزه پیج زدم ،و چون بمدت سه روز ارسال به سراسرررر ایران رایگانه ،گفتم بهتون بگم ازین فرصت استثنایی استفاده کنید🎁🎁🎆🎆خوشحال میشم حمایتم کنید دوستای گلم😘😘 دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور 1399/11/28 | 13:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahtabi مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 5651 پیج اینستا گرام rose.scarf_2021https://www.instagram.com/p/CLNURX_jrvG/?igshid=15gntvap9xscv دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
mahtabi مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 5651 گروه @Samaneh_Rose2021 دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
سفررویایی عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 1818 موفق باشی انشالله کلی خیر وبرکت داره.میتونم بپرسم درآمدتون خوبه؟باچقدر سرمایه شروع کردین؟منم میخوام یه کاری شروع کنم اما یکمی میترسم پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌
mahtabi مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 5651 موفق باشی انشالله کلی خیر وبرکت داره.میتونم بپرسم درآمدتون خوبه؟باچقدر سرمایه شروع کردین؟منم میخوام ... سلام عزیرم ممنونم از دعای خوبت 😘😘درآمدش خوبه ولی برای کسب و کار اینترنتی باید خیلی صبور بود و تلاش کرد عزیزم من ابتدا چند ماه پیش حدود یک تومن جنس آوردم حضوری فروختم خیلی خوب بود اما الان فروشم فقط اینترنتیه و حدود دو تا پنج تومن سرمایه میخواد دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
mahtabi مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 5651 موفق باشی گلم ادرس پیجت چیه ممنونم که حمایت میکنید 😘😘 دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
سفررویایی عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 1818 سلام عزیرم ممنونم از دعای خوبت 😘😘 درآمدش خوبه ولی برای کسب و کار اینترنتی باید خیلی صبور بود و تل ... سلام قربونت خواهش میکنم😘انشالله که روز به روز بهترمیشه.آره باید صبور بود برای عمده گرفتن نمیدونم برم مغازه های عمده فروشی شهرمون یاعمده فروشیای اینستا پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌
mahtabi مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 5651 سلام قربونت خواهش میکنم😘انشالله که روز به روز بهترمیشه.آره باید صبور بود برای عمده گرفتن نمیدونم بر ... حتنا حضوری عمده بخر عزیزم خیلی فرق داره و اینکه شما میخای کلی هزینه کنی میتونی تخفیف بگیری دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
سفررویایی عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 1818 حتنا حضوری عمده بخر عزیزم خیلی فرق داره و اینکه شما میخای کلی هزینه کنی میتونی تخفیف بگیری آها آره واقعا درسته.ممنونم پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌