2789
عنوان

روسری خوشگل

95 بازدید | 10 پست

سلام عزیزانم من مدتیه که فروش اینترنتی روسری رو شروع کردم ، قبل از روز مادر خیلی عالی بود فروشم از طریق تلگرام و الان چند روزه پیج زدم ،و چون بمدت سه روز ارسال به سراسرررر ایران رایگانه ،گفتم بهتون بگم ازین فرصت استثنایی استفاده کنید🎁🎁🎆🎆

خوشحال میشم حمایتم کنید دوستای گلم😘😘

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

موفق باشی انشالله کلی خیر وبرکت داره.میتونم بپرسم درآمدتون خوبه؟باچقدر سرمایه شروع کردین؟منم میخوام یه کاری شروع کنم اما یکمی میترسم

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌
موفق باشی انشالله کلی خیر وبرکت داره.میتونم بپرسم درآمدتون خوبه؟باچقدر سرمایه شروع کردین؟منم میخوام ...

سلام عزیرم ممنونم از دعای خوبت 😘😘

درآمدش خوبه ولی برای کسب و کار اینترنتی باید خیلی صبور بود و تلاش کرد 

عزیزم من ابتدا چند ماه پیش حدود یک تومن جنس آوردم حضوری فروختم خیلی خوب بود 

اما الان فروشم فقط اینترنتیه و حدود دو تا پنج تومن سرمایه میخواد

سلام عزیرم ممنونم از دعای خوبت 😘😘 درآمدش خوبه ولی برای کسب و کار اینترنتی باید خیلی صبور بود و تل ...

سلام قربونت خواهش میکنم😘انشالله که روز به روز بهترمیشه.آره باید صبور بود برای عمده گرفتن نمیدونم برم مغازه های عمده فروشی شهرمون یاعمده فروشیای اینستا

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌
سلام قربونت خواهش میکنم😘انشالله که روز به روز بهترمیشه.آره باید صبور بود برای عمده گرفتن نمیدونم بر ...

حتنا حضوری عمده بخر عزیزم خیلی فرق داره و اینکه شما میخای کلی هزینه کنی میتونی تخفیف بگیری