2777
2789
عنوان

پنیر فاسد

503 بازدید | 9 پست

خانما پنیر خریده بودم یه مدت اک بند تو یخچال بود که الان باز کردم حواسم به تاریخش نبود اندازه شاید نصف بند انگشت گذاشتم دهنم که یهو به تاریخش نگاه کردم دیدم گذشته 

الان مسموم نشم 😶

چیکار کنم؟

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه قبلا حساس نبودی سر این چیزا کلا 

مسموم نمیشی 

من خودم اگه بخورم مسموم میشم چون کلا سرغذای مونده و اینام حساسم 

اما از این به بعد به تاریخا دقت کن موقع خوردن

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
اگه قبلا حساس نبودی سر این چیزا کلا  مسموم نمیشی  من خودم اگه بخورم مسموم میشم چون کلا س ...

به مسمومیت و این چیزا حساس نیستم ولی خوب کلا سیستمم یجوریه یه چیزی بهم نسازه دو سه روز هی بالا میارم ...

میزانش به قول دوستان خیلی کم بوده فکر نکنم توفیری کنه 

نه دیگه پنیر رو نخور...ولی در کل با یه بند انگشت طوریت نمیشه...بالاخره کپک هم برا بدن کمش لازمه:)

اها ممنون اره اون که انداختم دور

چيزى نميشه  نترس اگر خراب باشه تلخه و طعمش عوض شده

طعمش عوض شده بود که زود به تاریخش نگاه کردم 

اخه این پنیر تازه گرفته بودیم شاید کمتر از یه ماه بود فکرش نمیکردم اینطور باشه تو فروشگاه از شانس به تاریخش نگاه نکردم الان دیدم هشت روز ازش گذشته