2777
2789

ب آقایونه خییلی هیکلی میاد

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی چجوری هههههه

حس میکنم تو تن یه لاغر اندام زیاد خوب نشه چون مخمل پارچه شل و ولی هست قشنگ باید فیت تن باشه که خوب بشه

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
https://uupload.ir/files/ri8x_screenshot_۲۰۲۱-۰۲-۱۵-۰۲-۳۶-۱۵.png

تیشرت مخملو ایده ای ندارم ولی نمیدونم چرا اول تاپیکو نخوندم بعد از دیدن این نره خر سبیلو جا خوردم😂😂😂😂😂😂😂

کاربری. مشترک دو دوست😀
جدا چرا مطمعمنی؟

آره فکر میکنم چون مخمل کلا اینجوریه

قیمتش چقدره؟ 

داداشم یه هودی مخمل خریده 

همش دوست دارم بغلش کنم 😂😂😂

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز