2821
2789
نه نرو بنظرم متوجه میشه  صبح ببین جوابشو بده ،بذار بگذره کنجکاوتر بشه که ببیننتت ، اینجوری سن ...

کلااا زیاد کنجکاو نیس .تا من نگم اون نمیپرسه خیلی به ندرت بپرسه .

نه الان زوده  ولی ارتباطتت رو قطع نکن باهاش

خداکنه حست درست ازاب دربیاد 😍بازخوبه شماها هستید منو راهنمایی میکنید من شوووتم 😐😕مثلا بعد چه مدتی حضوری ببینیم همو خوبه ؟یکماه یا دوماه خوبه ؟؟منم نمیخوام اویزون باشم میخوام عادی حرف بزنم و خودش هم تاعکس نخواد نمیدم ،تقصیرخودمه همون اول اونقدرگفتم به پسرا اعتمادندارم استرس میگیرم میترسم .بعدم میدونه رابطه اینا نمیخوام .

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه نرو بنظرم متوجه میشه  صبح ببین جوابشو بده ،بذار بگذره کنجکاوتر بشه که ببیننتت ، اینجوری سن ...

نکنه براش مهم نیس که نمیخواد عکس 😞پس پیام دادنش چیه .اصن نمیشه شناختش .اگه شد عکس خودم میزارم فردا تگت میکنم 

خوب قرار بزار ببینش ، توو دیدار خیلی مشکلات حل میشه از این بیقراری هم بیرون میای

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
خوب قرار بزار ببینش ، توو دیدار خیلی مشکلات حل میشه از این بیقراری هم بیرون میای

بچه هامیگن هنوز زوده 😕ازش عذرخواهی کردم امروزصبح .اونم نوشت ناراحت نباش عیب نداره .گف مواظب خودت باش .درس یادت نره .میگه مواظب خودت باش منم بگم مرسی توام ولی روم نمیشه بگم .اینجوری هنوز راحت نیسم باهاش .

بچه هامیگن هنوز زوده 😕ازش عذرخواهی کردم امروزصبح .اونم نوشت ناراحت نباش عیب نداره .گف مواظب خودت با ...

بنظرم هنوز زوده واقعا ، ای کاش عذر خواهی نمیکردی

بازم ۶ر جور خودت فک میکنی درسته

پیج ریپورت

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز