2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا

بخاطرش نتونستم بخوابم بیدارموندم تا 5صبح شه که اونم بیدارمیشه .😔ازیکی خوشم اومد به دلم بدجووور نشست .اما اون نمیدونه فقط تو تل حرف میزنیم دوست عادی .امشبم گند زدم بارفتارام 

میگذره جوری که بعدا بهش میخندی. چند سالته؟

عزیزم من تاحالا به مردی گرایشی نداشتم حتی ازشون فراری بودم اما این به دلم نشست .همش قیافش جلومه .اخلاقشم خیلی موقر ومتین .5اینا واس نماز بیدارمیشه 😥برعکس من نمازنمیخونم .33 همسنیم .چیکارکنم جذبم شخ

هر رابطه ای که بیش از حد روی حالات روحیت تاثیر میذاره رو یا تکلیفش روشن کن یا کات کن  بهش بگو ...

نه میترسم .خیلی موقر ولی صمیمی تاحدودی .من امشب گند زدم خیلی .مدت کوتاهی که اشناشدیم اما بدجور تودلم رفته

[QUOTE=177360593]اره فدات شهرمون نزدیک هم هس حدود 2تا3 ساعت فاصله ،حضوری هموندیدیم .تازه حدود ده روزه ولی دلم یجور

استوری معنی دار زیبا بذار واسش .. غیر مستقیم بهش بفهمون حستو ببین چی میگه