2777
2789
عنوان

دلشوره

124 بازدید | 7 پست

بچه ها من الکی الکی دلم شور میزنه خیلی میترسم.دست خودم نیس ولی گریم میگیره.ی دعایی چیزی بگین بخونم ک رفع قضا وبلا کنه و دلم اروم بشه

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آدم متدین و مومنی نیستم اما اینجور مواقع قرآنو باز میکنم به خدا میگم باهام حرف بزن تا آروم شم، هم ...

عزیزم حتما ک نباید مذهبی باشی ک بتونی باخدا حرف بزنی و رابطه ات باهاش اوکی باشه.گاهی وقتا همونایی ک نمازشبشون قطع نمیشه پیش خدا از اونایی ک اهل نمازو ...نیستن اعتبارشون کمتره.خوبه ک رابطت باخدا خوبه.😚

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
عزیزم حتما ک نباید مذهبی باشی ک بتونی باخدا حرف بزنی و رابطه ات باهاش اوکی باشه.گاهی وقتا همونایی ک ...

تازه عقد کرده بودم یه پیرزنی که به ظاهر خیلی مومن بود و جانماز آب می‌کشید،  تو مراسم ختم پدربزرگ شوهرم ، جلو همه بهم گفت تو دین و ایمون نداری، ۸ سال میگذره از اون موقع ولی هنوز نبخشیدمش، چون اون موقع من ۱۹ سالم بود و خیلی بی زبون بودم، هیچی بهش نگفتم، 

با حرفت یاد اون آدم افتادم

تازه عقد کرده بودم یه پیرزنی که به ظاهر خیلی مومن بود و جانماز آب می‌کشید،  تو مراسم ختم پدربزر ...

ماهمه خطاهای زیادی داریم

اگه میتونی به خاطر خدا ببخش

که خدا هم ببخشتمون

معلومه قلب قشنگ وبا احساسی داری

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق