2777
2789
عنوان

ترو خدا یکی بخونه جواب درست بده

314 بازدید | 44 پست

من دوست پسرم بلاکم کرد سره ی سری مسائل ی ماهه کات کردیم من رفتم بهش پیام دادم بلاکم کرد بعدش تلمو پاک کردم باز نصب کرددم.بهش گفتم دوستت دارم ولن مبارک با عشقت خوش باشی و خدافظ بلاکشم کردم اون بلاکم نکرد زفتم دیدم تا  الان انلاین بامن بود میخوابید ساعت ۱۲ خیلی دلم خونه رل داره میدونه میخوام ی جمله بگید بهش بگم ممنونم ترو خدا ی جمله ایی ک قبلش ب درد بیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو به عشقت ولن برات گوزیدم 🤣🤣🤣یارو رل داره توروهم گذاشته کنار چقدر بعضی دخترا ساده هستن

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

بیخیالش بابا‌‌..انقدر این پسرا رو مهم نکنین..اینا هر روز با یه نفرن.آخر سرهم میرن سراغ یه دختر آفتاب مهتاب ندیده برا ازدواج 

همه دنیا بخواد و تو بگی نه؛ نخواد و تو بگی آره تمومه؛همین که اول و آخر تو هستی؛به محتاج تو محتاجی حرومه....

عزیز دلم بجای اینکه به فکر این باشی با حرف بسوزونیش با عمل نشون بده 

گلم شما جوانی دنبال کار و تحصیلات و پیشرفت باش نه دوستی های سطحی ...... اونوقت با موفقیت خودت بزرگترین جواب برای بقیه میشی

بیخیالش بابا‌‌..انقدر این پسرا رو مهم نکنین..اینا هر روز با یه نفرن.آخر سرهم میرن سراغ یه دختر آفتاب ...

با من رل بود ب دروغ میگفت میخوابه ولی نمیخوابید .میخوام ی پیام بهش بدم ک پروفایلمو ببینه شمارمو نداره اخه ترو خدا ی چیز بگو بگم ک کوچیکم نشم

2790
2778
2791
2779
2792