2777
2789
عنوان

کدبانو ها بیاین

73 بازدید | 12 پست

میخوام برا شام سوپ هم درست کنم چون بچه کوچیک دارم و خیلی بهم میجسبه میخوام قبل بیدار شدنش یعنی حدودا ساعت ۱۰دصبح صبح جو بار بزارم با شعله خیلی کم تا شب بپزه 

بنظرتون خوب میشه؟

وا نره و بد مزه شه 

سوپ جو با گوشت گردن و بال مرغ

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

خیلی زوده

ول میتونی بپزی بذاری یخچال دوباره دراری گرم شه 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی زوده ول میتونی بپزی بذاری یخچال دباره دراری گرم شه 

بد مزه نمیشه؟مزه ترشیدگی نده

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

اتفاقا هرچی بپزه بیشتر لعاب میده خوشمزه میشه 

فقط بال و گردن رو جدا بپز که بتونی گوشت و استخون رو جدا کنی بعدش آب مرغ رو بریز تو قابلمه سوپت

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
اتفاقا هرچی بپزه بیشتر لعاب میده خوشمزه میشه  فقط بال و گردن رو جدا بپز که بتونی گوشت و استخون ...

مرسی عزیزم اینم فکر خوبیه

فدات من همیشه سوپ شبم رو از صبح میزارم قشنگ جا میافته 

پس امتحان شده هس ممنون بازم

بد مزه نمیشه؟مزه ترشیدگی نده

نمیدونم راسیتش امتحان نکردم ولی فکر نکنم تو ۳ ۴ ساعت چیزیش بشه 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
پس امتحان شده هس ممنون بازم

خیالت راحت 

فقط یه قابلمه بزرگ در نظر بگیر اولش حواست باشه سر ریز نشه قاشق هم اصلا نزنی تو قابلمه چون ته میگیره 

من روز قبل جو رو نم میکنم صبح رو بعد بار میزارم با یکمم عدس و هویج تقریبا ۳ الی ۴ ساعت بعدش یه پیاز داغ مشتی درست میکنم ادویه هم میریزم با رب و آبلیمو میریزم تو قابلمه آب مرغ و گوشتمم میریزم بازم زیرش رو شنه تا قشنگ جا بیافته 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
خیالت راحت  فقط یه قابلمه بزرگ در نظر بگیر اولش حواست باشه سر ریز نشه قاشق هم اصلا نزنی تو قاب ...

خیلی ممنون همین کارو میکنم