2777
2789

سه شب شنیدم اگه سوره ی دخان بخونی بعد اگه بخوابی توی خاب میبینی که کی سحر و جادو کردهو چیزایی که باید بفهمین میفهمی... 

وای خوب مشکل اینجاست.. من یادم نمیاد درست شنیدم یا نه 😁😁😁

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

سه شب شنیدم اگه سوره ی دخان بخونی بعد اگه بخوابی توی خاب میبینی که کی سحر و جادو کردهو چیزایی که بای ...

😂😂😂😂😐😐مرسی عشخم

میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟ خدایا شکرت..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😐😐مرسی عشخم

خواهش می کنم قربونت ❤️😂😂

مامانم این کارو کردن میدونن الان خوابن بخام بیدارشدن کنم صبح ازشون می پرسم اینجا براتون پست میزارم ولی فکر کنم همین بود 💔😂😂

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

خواهش می کنم قربونت ❤️😂😂 مامانم این کارو کردن میدونن الان خوابن بخام بیدارشدن کنم صبح ازشون می پر ...

مرسی

میگم رفتم پرسیدم درست بود همون سوره دخان بود تا سه شب قبل از خواب باید بخونی فقط باید نیت کنی و بگی خدایا هرکی منو سحر و جادو کرده من تو خواب ببینمش ... سه شب پشت سر هم باید بخونی قبل از خواب

میگم رفتم پرسیدم درست بود همون سوره دخان بود تا سه شب قبل از خواب باید بخونی فقط باید نیت کنی و بگی ...

مممممممنننننوت