2777
2789
عنوان

شده یه وقتایی

143 بازدید | 10 پست

دلتون بخواد برگردید به زمان قبل مجرد بودین همون موقع هایی ک دغدغه تون فقط شربت سرما خورده گی باشه یا از الانتون راضی هستین من ک راضیم به رضای خدا زن باید قوی باشه باید خودشو تو سری خوری نکنه درسته  ایران جوریه ک مردسالاری خیلییی زیاده مخصوصا تو شهرستان ها  ولی باید از خودت دفاع کنی تو هر صورت به خودت ارزش قائل بشی اگه خودت خودتو دوس نداشته باشی کس دیگه دوست نداره جز خدا ولی اگه الان ک ناراحتی و غمگینی به خدا توکل کن یه روزی ارامش خواهی داشت من مطمینم هر انسانی یه جوری سختی داره کسی نیس ک سختی نداشته باشه اینا همش امتحان خداونده  ولی برای خوشبختیت بجنگ نزار کسای دیگه ای بیان این زندگی که خوش هست رو ازت بگیرن و تلخ کنن 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی مجرد بودیم دغدغه شربت سرماخوردگی بود؟

واسه من درس و کار و تفریح دغدغه بود و بله شدیدا دلتنگ اون روزام

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
احساس میکنم خیلی دیزوباریک داری به خودت دلخوشی میدی😂

باید به همین دلخوشی ها ی کوچیک خوش باشی عزیزم  در غیر این صورت دیگه همه باید از ناراحتی بمیرن ک 🤪

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
وقتی مجرد بودیم دغدغه شربت سرماخوردگی بود؟ واسه من درس و کار و تفریح دغدغه بود و بله شدیدا دلتنگ ...

مجرد اون موقع ها ک ن منظورم همون زمان بچگی بود حتی مجردی تو زمان بچگی ک دغدغت شربت بود من ک از امپول میترسیدم نمیرفتم دکتر 🤪🤪🤪

مجرد اون موقع ها ک ن منظورم همون زمان بچگی بود حتی مجردی تو زمان بچگی ک دغدغت شربت بود من ک از امپول ...

خب مجردی و کودکی خیلی فاصله دارن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
خب مجردی و کودکی خیلی فاصله دارن

هر دوتاش منظورم بود هم بچگی هم مجردی 

از دروغ متنفرم مخصوصا دروغ به خودم

مگه ایمان به خدا اوردن دروغه؟ ک یه روز همه ارامش خواهند داشت و این سختیا امتحان خداونده