bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 عنوان بیاین 44 بازدید | 5 پست https://www.instagram.com/p/CLOhgFGhreO/?igshid=zm069mglo92pدلم اندازه یه دنیا گرفته و بغض داره خفم میکنه تو را به خدا برام دعا کنین حال دلم خوب شه و شاد شم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1399/11/28 | 00:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 تو آدم مذهبی هستی؟ به خدا و امامان و قرآن و نماز خیلی اعتقاد دارم چرا ؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
هلیاااااااااااااا عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2500 به خدا و امامان و قرآن و نماز خیلی اعتقاد دارم چرا ؟ تاپیک قبلتو دیدم بخاطر همین.برام یکم عجیب بود ک یه دختر ۲۳ ساله اینطوری حرف بزنه. کنجکاوی کردم فقط ببخشید
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 تاپیک قبلتو دیدم بخاطر همین.برام یکم عجیب بود ک یه دختر ۲۳ ساله اینطوری حرف بزنه. کنجکاوی کردم فقط ... نه خواهش میکنم عزیزم آره هر کیم قیافم رو میبینه باورش نمیشه اهل نماز و قرآن باشم 😔ولی به خدا اعتقاد دارم بهشون الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
هلیاااااااااااااا عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2500 نه خواهش میکنم عزیزم آره هر کیم قیافم رو میبینه باورش نمیشه اهل نماز و قرآن باشم 😔ولی به خدا ... مشکلت چیه؟ خیلی عاشقی؟