2777
2789
عنوان

آهنگ یار

148 بازدید | 15 پست

آی ملت غیور ایران... اهنگ شاد چیزی سراغ ندارین؟افسرده شدم😐اهنگامو اگه یه بار دیگه گوش بدم میرم عوق بزنم😂😂😂 آهنگ شاددد ندارین؟

از صدای گذر آب چنان فهمیدم... تندتر از آب روان، عمر گران می‌گذرد...زندگی را نفسی است،ارزش غم خوردن نیست، آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست❤️✨

دراومد  ازحموم  تنگ  بلورم   دراومد  از  حموم  چشمه  نورم   نمیدونم  چرااین  یادم  اومد🤣

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
دراومد  ازحموم  تنگ  بلورم   دراومد  از  حموم  چشمه  نو ...

خدایااا😂😂😂

از صدای گذر آب چنان فهمیدم... تندتر از آب روان، عمر گران می‌گذرد...زندگی را نفسی است،ارزش غم خوردن نیست، آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست❤️✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدایااا😂😂😂

سنتی  بازم  کلا😅🤣

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
ول کن نیستما😂😂😂

ن بگو راحت باش دارم مینویسم برم گوش بدم 😂😂😂😂♥️

گوش بدیا😂😂برو بیا اگه هم سلیقه بودیم باز بگم علی منتظری .ماهی 

هم سلیقه ایم بگو باز😂😂😂

اول اینو دانلودش کن 😁

قشنگهه🥺

Havash. دلم عاشق شده بردیا بهادر.ساحل

مررسیییی♥️♥️♥️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز