2777
2789
عنوان

پوست جوش دار

90 بازدید | 9 پست

سلام خانوما پوستم جوش زیر پوستی میزنه فشار میدم چرک تقریبا خشک میاد بیرون ب صورت ی تیکه کوچیک بعد جاش زخم میشه ترو خدا راهکار بدین ک اینقدر جوش زیر پوستی نزنم خسته شدم 

دس کاری نکن

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پانژل بزن

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
[QUOTE=177326630]پانژل بزن[/QUOTE میشه توضیح بدی دربارش

من خودم استفاده کردم شب میزدم بعد میشستم همه نوع جوشی میبره قیمتشم زیر ۱۰۰

واقعن؟؟از کجا بفهمم کبدم چربه؟؟؟ ۲۰ سالمه 

من اصلا جوش نداشتم یه مدت صورتم جوش زد و رو بازوم  رفتم دکتر برام سونوگرافی  گفتم بنویسه رفتم رفتم سونو دادم ک کبد چرب داشتم  علائم برای من بی حال بودم بد جوشا خیلی خارش  داشت صورتم  اگه برای تو یه مدت هست یه مدت میره شاید ب چیزی حساسیت داشته باشی

سبزیجات و رژیم غذایی برای پوست جوش دار

از سبزیجاتی مانند جعفری، آویشن، پیاز، موسیر، نعنا و پونه برای طعم غذا استفاده کنید. 

این سبزیجات را به صورت تازه یا خشک و پودر شده می توان در سالاد و یا به عنوان چاشنی و طعم دهنده با غذاها به کار برد. از انواع سبزیجات می توان در تهیه سالادها استفاده کرد.

سیر یکی از گیاهان بسیار مفید است گرچه بدبو است ولی برای ضد عفونی داخلی بسیار مفید می باشد. جعفری بوی بد آن را بر طرف می کند. 

مصرف خیار، هویج، چغندر، نخود تازه، خیار، فلفل سبز، فلفل دلمه ای، لوبیای سبز و غیره مفید می باشد.