2777
2789
عنوان

کاش سینگل بودم

186 بازدید | 24 پست

دلم یه زندگی بدون استرس میخاد یاد اون ایام بخیر تو خوابگاه دانشجویی چه خواب راحتی داشتم چه کیفی میکردیم دلم برا اون روزا تنگه اون روزایی که خبری از مادرشوهر و متلک هاش نبود خبری از دستور دادنای شوهر نبود خبری از اینکه باردار نمیشم نبود 

اخ دنیا 

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرت همچنان سینگل بمونم؟  یا با توجه به سریالای ترکیه ای جو شوهر کردن بردارم  🥴😂

نه شوهر نکن

خوبشم دمار از روزگارت در میاره

به نظرت همچنان سینگل بمونم؟  یا با توجه به سریالای ترکیه ای جو شوهر کردن بردارم  🥴😂

منممم I am hasod . من علیهان و میخوام دکتر فرمان۱🥰🥰🥰🥰

میرقصانم زندگی را به سازم

آخ شوهر تو چی هستی لامصب؟؟؟

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
منم الان داشتم به همين فكر ميكردم با خودم ميگم خونه بابام چه عيبى داشت اخه!؟ چرا ازدواج كردم واقعا ...

بگم‌واسه چی شوهر کردی؟؟؟ خونه ی بابا خوبه هااا ولی از یه چی خبری نیست۲🥰🥰🥰

میرقصانم زندگی را به سازم
آخ شوهر تو چی هستی لامصب؟؟؟

کاش ادم دنیا اومدنی پسر بود اینجوری ازاد بودیم کسی دستور نمیداد

مادر من هیچی تا حالا به شوهرم نگفته اما مادرشوهرم منو صدبار منو کشته و زنده کرده پس پسر بودن خوبه

بگم‌واسه چی شوهر کردی؟؟؟ خونه ی بابا خوبه هااا ولی از یه چی خبری نیست۲🥰🥰🥰

عبضیییییی🤣🤣🤣

به‌قرآن‌دخترم😭اسمم‌فاطمس‌هی‌نپرسید‌تو‌مردی؟!یه‌چیزی‌میگم‌بت‌شاید‌بخندی‌بهم‌شاید‌اصلا‌چشاتو باز ببندی‌بهم‌یه‌چیزی‌میگم‌فقط‌در‌حد‌گله😀اذیت‌میشم‌بث‌که چشمات‌خوشگله😍بعضی‌موقع‌ها‌هم‌همه‌چی‌هست‌بجز اونی‌که‌باید‌باشه‌مثلا‌یه‌بچه‌تنها‌که‌اسباب‌بازی‌هم‌داره‌ها ولی‌کسی‌نیست‌که‌باهاش‌با‌همون‌اسباب‌بازیه‌بازی‌کنه‌اون موقعست‌که‌با‌همه‌قهر‌میکنه‌حتی‌با‌اسباب‌بازیش🙂میشه از‌تنهایی‌یه‌قلب‌شد‌وضربان‌زدیعنی‌میشه‌فوران‌نکردو‌دور نریخت‌میشه‌به‌هم‌زد‌و‌موشکافت‌ونبض‌پیدا‌کردمیشه‌از بغض‌به‌هنر‌رسیدوازاشک‌به‌ساز😃🦅بعضی‌وقتاوضعیت انقدقرمزنیست‌که‌آژیرو‌بکشن‌اما‌همون‌آژیروقتی‌به‌صدا‌در میاد‌خیلی‌از‌وضعیتا‌روقرمزمیکنه‌پس‌یه‌وقتا‌بهترین‌کار سکوته‌وسکوت‌یعنی‌قهر😀🍀آره‌من‌عاشقت‌هستم‌بیا سرزنش کن!!☺آره‌من‌خودش‌خوبه‌اصلا‌بیا‌بدترش‌کن !!☺آره‌دل‌نازک‌وخسته غرورمو‌له‌کن!!گل‌میفرستم‌تو‌،‌تو استوری‌پرپرش‌کن!!

ما بیشتر معلمامون مجرد بودن وقتی زن دستش تو جیب خودشه شوهر میخواد چکار؟ولی خونه پدرم وقتی پول تو جیبت نباشه از خونه شوهر بدتره همش منت سرته

به‌قرآن‌دخترم😭اسمم‌فاطمس‌هی‌نپرسید‌تو‌مردی؟!یه‌چیزی‌میگم‌بت‌شاید‌بخندی‌بهم‌شاید‌اصلا‌چشاتو باز ببندی‌بهم‌یه‌چیزی‌میگم‌فقط‌در‌حد‌گله😀اذیت‌میشم‌بث‌که چشمات‌خوشگله😍بعضی‌موقع‌ها‌هم‌همه‌چی‌هست‌بجز اونی‌که‌باید‌باشه‌مثلا‌یه‌بچه‌تنها‌که‌اسباب‌بازی‌هم‌داره‌ها ولی‌کسی‌نیست‌که‌باهاش‌با‌همون‌اسباب‌بازیه‌بازی‌کنه‌اون موقعست‌که‌با‌همه‌قهر‌میکنه‌حتی‌با‌اسباب‌بازیش🙂میشه از‌تنهایی‌یه‌قلب‌شد‌وضربان‌زدیعنی‌میشه‌فوران‌نکردو‌دور نریخت‌میشه‌به‌هم‌زد‌و‌موشکافت‌ونبض‌پیدا‌کردمیشه‌از بغض‌به‌هنر‌رسیدوازاشک‌به‌ساز😃🦅بعضی‌وقتاوضعیت انقدقرمزنیست‌که‌آژیرو‌بکشن‌اما‌همون‌آژیروقتی‌به‌صدا‌در میاد‌خیلی‌از‌وضعیتا‌روقرمزمیکنه‌پس‌یه‌وقتا‌بهترین‌کار سکوته‌وسکوت‌یعنی‌قهر😀🍀آره‌من‌عاشقت‌هستم‌بیا سرزنش کن!!☺آره‌من‌خودش‌خوبه‌اصلا‌بیا‌بدترش‌کن !!☺آره‌دل‌نازک‌وخسته غرورمو‌له‌کن!!گل‌میفرستم‌تو‌،‌تو استوری‌پرپرش‌کن!!