2777
2789
عنوان

خدایا😑

200 بازدید | 20 پست

دلم درد میکنه 💔 بزرگترین دردم اینه که وقتی گوشیمو باز میکنم حتی یه نفرم ندارم بهش زنگ بزنم و اشک بریزم ‌. حتی یک نفر .... تنهایی بدترین درده . من دارم از تنهایی و غریبی توی دنیا یخ میزنم . حتی حس میکنم خدا هم دوسم نداره🖤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مذهبی هستی؟ اگه سنت کمه اشتباه منو نکن دنیا دو روزه عشق و حالتو بکن البته این نظر منه  خود ...

از کجا گیر بیارم ؟ من اصلا مذهبی نیستم . ولی منزوی و خجالتی ام . توعمرم تنها بیرون نرفتم ‌. حتی روم نمیشه برم دکترم حرف بزنم.....

از کجا گیر بیارم ؟ من اصلا مذهبی نیستم . ولی منزوی و خجالتی ام . توعمرم تنها بیرون نرفتم ‌. حتی روم ...

گیر اوردنش رو خودم هم بلد نیستم عزیزم

چون ۲۸ سالمه و تا حالا سراغ دوست پسر نرفتم به خاطر یه سری عقاید مزخرف

روزیم که به اشتباه خودم پی بردم سنم بالای ۲۵ شده بود و از تنهایی افسردگی گرفته بودم و حوصله خودمم نداشتم

یه تاپیک بزن از اونایی که خوب بلدن دوست پسر تور کنن راهنمایی بگیر

از کجا گیر بیارم ؟ من اصلا مذهبی نیستم . ولی منزوی و خجالتی ام . توعمرم تنها بیرون نرفتم ‌. حتی روم ...

خیلی درکت میکنم و خیلی آشنایی برام...مثل خودمی

بهت میگم نماز شب بخون و نمازاتو سروقت بخون..نمیدونم گوش میدی یانه اما بعد یه هفته میبینی عوض میشه همه چی🥰