2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنام خدا هستم 

نمیدونم

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
من نمیدونم چرا ولی حس میکنم ۱۴۰۰ خیلی سال درخشان و عالی و به یادماندنی هست برای من انگار الهام شده ب ...

چون مثبت فکرمیکنین حتما همینطوره

فقط مستلزم پشتکاره

رتبه برتر علوم پایه 😍😍😍😍😍

عمل بینی :))))

خرید لپتاپ جدید (به احتمال ۹۰ درصد مک بوک ایر)

شورای صنفی دانشگاه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

هیچ برنامه ای ندارممم.چون اصن حس اینکه زندگی میکنمندارم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

منم مثبت فکر میکنم..چون سال دیگه خونمون رو تحویل میگیرم از مستاجری خلاص میشیم..شوهرم کار خوب براش پیدا شده و به زودی میره سرکار..

قبلا خیلی ناامید بودم به هر چیز بدی که فکرمیکردم اتفاق میوفتاد.ولی تازگیا خوش بین شدم و میبینم که چقد تغییر کرده زندگیم..

به حکیمی گفتم روی انگشترم چه بنویسم که هم وقتی شادم هم وقتی غمگین به ان بنگرم؛گفت بنویس میگذرد
بخوایم نخوایم چون زنده ایم پس بهتره زندگی کنیم. این همه انگیزه برای زندگی این همه هدف

من هیچی ندارم😢

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت