2777
2789
عنوان

دلگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 24 پست
الان به نظرت من دیگه هیچی نگم بهش؟آخه میگم شاید تونستم بهش یاد بدم که خوشحالم کنه

اول یکبار با آرامش با ایشون صحبت کنین ، 

مثلا : عزیزم من انتظار دارم روز عشق یا سایر مناسبت های خاص رو به من تبریک بگی ، برام پیام بفرستی ، کادو بگیری حتی اگر ساده باشه که بدونم برات مهم هستم و برام ارزش قائلی ، اما رفتارای تو من رو ناراحت میکنه ، خواهش میکنم سعی کن اگر واقعا برات مهم هستم این ویژگی خودت رو تغییر بدی وگرنه روابط ما سرد میشه و از هم دور میشیم. 

بعد اگر متوجه شد که شد ، نشد دیگه خودتونو کوچیک نکنین. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول یکبار با آرامش با ایشون صحبت کنین ،  مثلا : عزیزم من انتظار دارم روز عشق یا سایر مناسبت ها ...

من وقت زیادی ندارم...یک ماه دیگه عروسیمه...دلم میخاد قبل عروسی تکلیفم روشن بشه...قبل هر مناسبت گوشزد میکنم خواستمو ولی تو این ۵ سال فقط دو بار سوپرایز شدم

من وقت زیادی ندارم...یک ماه دیگه عروسیمه...دلم میخاد قبل عروسی تکلیفم روشن بشه...قبل هر مناسبت گوشزد ...

خب اگر بارها گفتین و نتیجه نداده که این آقا همینه ، 

از لحاظ روانشناسی ده تا بیست درصد بعد از ازدواج بدتر میشن که بهتر نمیشن ، 

نمیتونین تحمل کنین از الان خودتونو بکشین کنار 

، هرگز از پتانسیل های بالقوه ی کَسی خوشتون نیاد ( یعنی اونی که در آینده شاید بشه.) باید خودشو همین طور که هست دوست داشته باشین. 

خب اگر بارها گفتین و نتیجه نداده که این آقا همینه ،  از لحاظ روانشناسی ده تا بیست درصد بعد از ...

ببین من مشکلم تنها این نیست..خیلی بد دهن و بدبینه...من از آوردن بچه بااین آقا میترسم از جدایی هم میترسم از بعدش و اینا واقعا موندم وسط گل

ببین من مشکلم تنها این نیست..خیلی بد دهن و بدبینه...من از آوردن بچه بااین آقا میترسم از جدایی هم میت ...

از جدایی نترسین ، 

به تدریج کاملا قطع امید کنین فراموش میشه، 

خواستین من کتاب هم بهتون معرفی میکنم. 

برین تو زندگی که بدتر اذیت میشین ،

باید اونو به درون خودتون راه بدین، 

رابطه هست، 

مناسبت های خاص هست ، هر بار باید دلتون بشکنه ؟! 

چی شما از اونی که عاشقانه نامزدش دوسش داره کمتره که این بی احترامی ها و تحقیر ها رو تحمل میکنین ؟!