2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پيرو اطلاعيه‌هاي مورخ 99/11/12 و 99/11/18 به ‌اطلاع‌ متقاضيان‌ ثبت‌‌نام‌ و شركت‌ درآزمون‌ سراسري‌ سال 1400 در دوره‌هاي‌ روزانه، نوبت دوم «شبانه»، نيمه‌حضوري، مجازي، پرديس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات‌ آموزش‌ عالي، دانشگاه‌ پيام‌ نور (آموزش از راه دور) و مؤسسات‌ آموزش‌ عالي‌ غيرانتفاعي‌ و همچنين رشته‌هاي تحصيلي دانشگاه آزاد اسلامي كه در مهلت تعيين شده (از تاريخ 99/11/12 لغايت 99/11/20) موفق به دريافت كدسوابق تحصيلي نگرديده يا به هر دليل ديگر نتوانسته‌اند نسبت به ثبت‌نام در آزمون مذكور اقدام نمايند می‌رساند، مهلت مجدد براي ثبت‌نام‌ از روز يکشنبه مورخ 99/12/10 تا روز چهارشنبه مورخ 99/12/13 در نظر گرفته شده كه متقاضيان مي‌توانند منحصراً از طريق درگاه اطلاع‌رساني اين سازمان در اين خصوص اقدام نمايند.

ضمناً متقاضیانی که قبلاً در این آزمون ثبت نام نموده اند، درصورت تمایل در بازه زمانی فوق می توانند نسبت به ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود اقدام نمایند.

نه موندنى با لگد ميره نه رفتنى با خواهش
گفتن ۱۲۰هزارتومنم جریمه علاوه برپول ثبتنام برای کسایی که دیر اقدام کردن چرا این کار رو کردن بهر طریق ...

یعنی چی ۱۲۰ هزار تومن برای چی باید اضافه بریزیم مگه کار خلافی کردیم جریمه بشیم چه مسخره

یعنی چی ۱۲۰ هزار تومن برای چی باید اضافه بریزیم مگه کار خلافی کردیم جریمه بشیم چه مسخره

تو اینترنت بزن نوشته منم جا موندم منتظرم ثبتام کنم از دوباره میخوام کنکور شرکت کنم

خدایا نگاهت رو از ما نگیر