2777
2789
عنوان

خانوما

73 بازدید | 12 پست

میشه بیاین با دلای پاکتون برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس قلبم داره میترکه دعا کنین حالم خوب شه و از ته دل بخندم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

برات از ته دل دعا کردم گلم توهم برام از ته دل دعا کن

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله عزیزم  خودت دلت پاک تره برای ما دعا کن  خدا حاجت دل توام بده گلم

دورت بگردم من حاجت روا شی به حق امام رضا 😔

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
برات از ته دل دعا کردم گلم توهم برام از ته دل دعا کن

حضرتعباس حاجت دلت رو بده و َشادت کنه

حضرتعباس حاجت دلت رو بده و َشادت کنه

ممنون گلم همچنین... از ته دلم گوشیو گذاشتم دستامو بردم سمت آسمونو برات دعا کردم گلم  

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔
ممنون گلم همچنین... از ته دلم گوشیو گذاشتم دستامو بردم سمت آسمونو برات دعا کردم گلم  

حضرت فاطمه خوشبختت کنه 

دورت بگردم من حاجت روا شی به حق امام رضا 😔

ختم سوره حمد بگیر هدیه کن به حضرت معصومه 

منم اینجا نایب الزیاره میشم برات انشاله ک حل میشه عزیزم

پروردگارا مرا بخودم وامگذار🌸
ختم سوره حمد بگیر هدیه کن به حضرت معصومه  منم اینجا نایب الزیاره میشم برات انشاله ک حل میشه عز ...

چشم حتما اره تورو خدا برام دعا کن از حضرت معصومه بخوا 

چشم حتما اره تورو خدا برام دعا کن از حضرت معصومه بخوا 

حتما گلم 

بخاطر کرونا نمیشد بریم زیارت 

الان ی راه باز کردن فقط در حد دیدن ضریح گذاشتن 

حتما برات دعا میکنم گلم

حتما گلم  بخاطر کرونا نمیشد بریم زیارت  الان ی راه باز کردن فقط در حد دیدن ضریح گذاشتن&n ...

عزیزم میشه از حضرت معصومه بخوای که یه کاری کنه مشکل عشقم حل شه با خانوادش و بیاد و باهام آشتی کنه و تا عید عقد کنیم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعام کن راستی عشق منم قم هستش ☹🙁

عزیزم میشه از حضرت معصومه بخوای که یه کاری کنه مشکل عشقم حل شه با خانوادش و بیاد و باهام آشتی کنه و ...

انشالله عزیزم خدا بزرگه 

غصه نخور

انشالله عزیزم خدا بزرگه  غصه نخور

دورت بگردم من