2777
2789
عنوان

کدبانو ها

69 بازدید | 9 پست

فردا یکی میاد خونم  از مسافرت میرسه تست میگیرن ظاهرا مسافرتای خارجی پس نگین  کرونا مهمونی 

قیمه و میگو میخوام بذارم  قیمه رو  شب بذارم بد نیس؟؟؟؟ سالاد و ژله کافیه یا کیک هم باشه ؟؟ اخه مهمونم یه نفر آقا هس رو در وایسی دار بچه 5ماهه هم دارم پیشنهادتون چیه ؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخترتو بیار بده من غذام به من ربطی نداره فقط دخترتو بیار بخورم تامام🥺

عجیجم بچه دوست داری؟؟ کمکی دارم خدا رو شکر مادرم هست ابجیام هستن  دیگه بچه تو این سن شیرینه  از خداشونه بگیرین  اسم دخملی هم دلرباس

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اگه تا شب هستن كيك هم خوبه بذارى واسه عصرانه

ن یه اقاس حد اکثر تا ساعت15باشه خونم یعنی سر جم دو ساعت

عجیجم بچه دوست داری؟؟ کمکی دارم خدا رو شکر مادرم هست ابجیام هستن  دیگه بچه تو این سن شیرینه&nbs ...

خوشبحالشون😭بده من بخورمش اونا سیر شدن 😞عاشق دختر بچه این سنی ام 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

خوشبحالشون😭بده من بخورمش اونا سیر شدن 😞عاشق دختر بچه این سنی ام 

باشه بیا 

ن یه اقاس حد اکثر تا ساعت15باشه خونم یعنی سر جم دو ساعت

خب پس كيك لازم نيست ديگه همون ژله كافيه به عنوان دسر سبك

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
خب پس كيك لازم نيست ديگه همون ژله كافيه به عنوان دسر سبك

رولت درس کردم خوردن تموم شد😂