2777
2789
عنوان

اچ پی وی 16 و سین 3

2676 بازدید | 10 پست

سلام دوستان,  من مدتی پیش تست پاپ اسمیر و اچ پی وی دادم و مشخص شد که نوع 16دارم و یک زخم که با کلپوسکوپی معلوم شد سین دو هستم,  ده روز پیش عمل لیپ همون مخروط برداری انجام دادم و نشون داد که سین 3هستم, تنها دارویی که دکتر برام نوشت پاور فیت و قرص زینک هست و گفت اصلا معلوم نیست که ویرووس از بدنت دفع بشه و اکثر افرادی که نوع 16هستن با سین سه مدام عود میکنن و باید عمل کنن,  خیلی ناراحتم,  خواهش میکنم اگر کسی شرایط مشابه منو داشته اینجا بیاد و بگه چطور شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم منم سين ٢ شدم اچ پي وي ١٦ ميشه دوستي من رو قبول كنيد 

سلام عزیزم من تاپیک ها دیدم که شما مبتلا بودید و عمل لیپ انجام دادید منم هفته بعد عمل دارم من 27 سالمه. میخواستم بدونم چطور میتونیم مطمئن باشیم تو دهن و جاهای دیگه نیست شما برای دهن اینا پیگیری کردی ؟ چون میگن نوع 16 خیلی خطرناکه.

ممکنه درخواست دوستیمو قبول کنید.

سلام عزیزم من تاپیک ها دیدم که شما مبتلا بودید و عمل لیپ انجام دادید منم هفته بعد عمل دارم من 27 سال ...

سلام عزیزم احتمال خطرسازشدن برای ناحیه حلق و دهان فوق العاده کم هستش نسبت به نواحی تناسلی بخاطروجودلوزه ها مخصوصا .آمار امریکاروببینید احتمال سرطان حلق ۱درصدهست 

سلام عزیزم شماخوب شدی انشاالله؟چون منم مشکل شمارودارم بعدجراحی هم سین ۳هستم خیلی نگرانم هنوزبچه هم ن ...

سلام عزیزم یعنی یبار عمل کردین مجددا cin3 شدین؟

کی عمل کردین چه تایپی داشتین