2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خانم ک داخل همین سایت مبتلا به کرونا شده بود گفت هر شب یه قاشق مرباخوری خالی بدون آب و .... تا ...

خوب شد؟

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
ما هر 10شب یبار نوک قاشق میریزیم تهه گلومون میخوریم اخرشب بخور که بعدش هیچی نخوری

بدون هیچ آبی؟ 

چی هس

داروی امام کاظم علیه السلام در پیشگیری و درمان بیماری‌های شایع مانند آنفولانزا بسیار موثر است نحوه درست کردن و همچنین نحوه مصرف دارو و خواص متعدد ان را در ادامه می‌خوانیم.

• ﻣﺼﻄﮑﯽ
  • ﻫﻠﯿﻠﻪ سیاه
  • ﺷﮑﺮﺳﺮﺥ

عوارض خاصی برای این دارو گزارش نشده و منع مصرف ندارد.

در زمان امام کاظم – علیه السلام – شخصی بیمار شده بود. طبیب‌های آن زمان آمدند و نسخه‌های عجیب و غریبی برای ایشان ارائه دادند و هرکدام دارویی را تجویز کردند. امام – علیه السلام – فرمودند: به شرق و غرب نروید، بلکه چیز‌هایی که می‌گویم انجام دهید و این دارو‌ها را انتخاب کنید.

امام کاظم (ع) مبتلا به بیماری شدند و طبیبان دارو‌های مختلفی برای ایشان تجویز کردند، امام فرمودند به کجا می‌روید، از این دارو که سید داروهاست استفاده کنید، هلیله و رازیانه و شکر در ابتدای تابستان سه ماه و در هرماه سه مرتبه و در ابتدای زمستان سه ماه و در هرماه سه مرتبه به‌جای رازیانه، مصطکی جایگزین کنید، پس تا زمان مرگ مریض نخواهید شد.» [طب الائمه ابن بسطام ص ۵۰]طرز تهیه داروی امام کاظم علیه السلام:

طرز تهیه این دارو بسیار ساده است. مواد سه گانه فوق را به میزان مساوی کوبیده و پودر می‌کنیم و سپس مخلوط می‌شود.

از کجا میشه تهیه کرد؟

ازفروشگاههای اینترنتی طب اسلامی بزن خرید.......یانمایندگیهای طب اسلامی شهرتون  سرچ کنید اگه داشته باشند.....یابرخی عطاریهای معتبر  یاسرچ کنید توگوگل ترکیباتشوازعطاری تهیه ودقیقا طبق دستورخودتون درست کنید البته آسیابش سخته

ما هر 10شب یبار نوک قاشق میریزیم تهه گلومون میخوریم اخرشب بخور که بعدش هیچی نخوری

سرفه نکردی بعدش؟من خیلی سرفه کردم یه قاشق خوردم