2777
2789
عنوان

هفت سین رزینی 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 45 پست
اع کجا یاد گرفتی؟ منم کار با رزین دوست دارم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم

من جهاد دانشگاهی دانشگاه شریف رفتم کلاسشو . هم دوره زیورآلات داره هم انواع آبستره و کار ترکیب چون و رزین و .... . اگه علاقه دارید حتما شرکت کنید . بسیار زیباست . برای مواد اولیه هم تقریبا با پنج میلیون میشه یه ترکیب کافی از رنگ و قالب و رزین و سایر تجهیزات گرفت .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماشاءالله روحم تازه شد   کلا اسم این کارا چیه؟

رزین میگن به طور خلاصه 

سرچ کنید ظروف رزینی ، زیر لیوانی رزینی ، resinart ,زیورآلات رزینی 

۶ تاپیاله و طرف میوه و پیش دستی  چند میشه؟

پیاله و زیرلیوانی قطر ۱۲ ، هر کدوم ۳۰ . ظرف میوه قطر ۲۰، با پایه برنجی حدود ۲۶۰ میشه . بستگی به جنس پایه و مقدار رزین و ورق طلای  استفاده شده داره

آجیل خوری قطر ۲۰ با پایه برنزی یا برنجی حدود ۲۶۰ میشه . خود پایه ش ۷۰ هست تقریبا . البته پایه جنس پل ...

ممنونم عزیزم 

ایشالا همیشه موفق باشی❤

هرموقع خواستم خرید کنم بهتون پیام میدم

امام حسین (ع)....  همونه ک تا چیزیو از ته دل ازش نخوای ضامنت نمیشه  ممنونم آقام ❤🌹   حتی خدا نمیخواد ازش ترس داشته باشی یا ب اجبار توکل داشته باشی  باید اون رفاقت قلبیو احساس کنی  درک کنی وجودشو محبتشو مهربونیشو  بعد میبینی برات چ ها ک نمیکنه😍  شاید به ته خط برسی ولی مطمئن باش نمیوفتی افتادیم ی چیز بهتر منتظرته🤗    فقط بگو خدایا شکرت     امیدوارم اول خدا بعد ۱۴ معصوم تا همیشه بهترین رفیقاتون باشن❤🤲❤
ممنونم عزیزم  ایشالا همیشه موفق باشی❤ هرموقع خواستم خرید کنم بهتون پیام میدم

قربانت . در خدمتم عزیز