2777
2789
عنوان

هفت سین رزینی 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 45 پست
ممنونم از نگاه زیباتون . هر ست شش تایی ۱۸۰ هست . 

😂😂😂 من فک کردم نوشتین ۱  یعنی ۱ میلیون

فدای شما بانو 💝

بعد ظرف بزرگ جای ماهیو هم میشه درست کرد؟؟؟؟ 

از اون ک ورق طلا داره  یعنی شفاف باشه؟؟

امام حسین (ع)....  همونه ک تا چیزیو از ته دل ازش نخوای ضامنت نمیشه  ممنونم آقام ❤🌹   حتی خدا نمیخواد ازش ترس داشته باشی یا ب اجبار توکل داشته باشی  باید اون رفاقت قلبیو احساس کنی  درک کنی وجودشو محبتشو مهربونیشو  بعد میبینی برات چ ها ک نمیکنه😍  شاید به ته خط برسی ولی مطمئن باش نمیوفتی افتادیم ی چیز بهتر منتظرته🤗    فقط بگو خدایا شکرت     امیدوارم اول خدا بعد ۱۴ معصوم تا همیشه بهترین رفیقاتون باشن❤🤲❤
😂😂😂 من فک کردم نوشتین ۱  یعنی ۱ میلیون فدای شما بانو 💝 بعد ظرف بزرگ جای ماهیو هم میشه درس ...

نههه چه خبره ۱ میلیون 😁 قطر بیست سانت همین طرح رو هم میتونیم بزنیم براتون . از جای ماهی منظورتون چیه دقیقا ؟ یعنی ظرف رزین باشه تنگ ماهی رو روش بذاریم ؟ 

طرح و رنگ خیلییی متنوعه . هر طرحی و رنگی بخواید میشه انجام داد.

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ایشالا خواستم هفت سین بخرم حتما پیش خودتون سفارش میدم    یا کلا جدا از هفت سین   استوانه ای یا گرد ک بشه برا چیزای دیگه هم ازشون استفاده کرد

امام حسین (ع)....  همونه ک تا چیزیو از ته دل ازش نخوای ضامنت نمیشه  ممنونم آقام ❤🌹   حتی خدا نمیخواد ازش ترس داشته باشی یا ب اجبار توکل داشته باشی  باید اون رفاقت قلبیو احساس کنی  درک کنی وجودشو محبتشو مهربونیشو  بعد میبینی برات چ ها ک نمیکنه😍  شاید به ته خط برسی ولی مطمئن باش نمیوفتی افتادیم ی چیز بهتر منتظرته🤗    فقط بگو خدایا شکرت     امیدوارم اول خدا بعد ۱۴ معصوم تا همیشه بهترین رفیقاتون باشن❤🤲❤
نههه چه خبره ۱ میلیون 😁 قطر بیست سانت همین طرح رو هم میتونیم بزنیم براتون . از جای ماهی منظورتون چی ...

آره یا کلا خود رزین تنگ ماهی باشه 

آخه دوس دارم ی طرحی باشه ک کاربرده های دیگه هم داشته باشه

آره یا کلا خود رزین تنگ ماهی باشه  آخه دوس دارم ی طرحی باشه ک کاربرده های دیگه هم داشته باشه

ظروف پایه دار مثلا برای شیرینی خوری یا آجیل خوری هم میشه زد که کاربردش در تمام سال باشه

https://uupload.ir/files/6d91_۲۰۲۱۰۲۱۵_۱۸۴۴۰۶.jpg

ظروف پایه دار مثلا برای شیرینی خوری یا آجیل خوری هم میشه زد که کاربردش در تمام سال باشه https://uu ...

آره اینا خیییییییلی خوشگلن   

قیمت اینا چند؟؟؟

آره اینا خیییییییلی خوشگلن    قیمت اینا چند؟؟؟

آجیل خوری قطر ۲۰ با پایه برنزی یا برنجی حدود ۲۶۰ میشه . خود پایه ش ۷۰ هست تقریبا . البته پایه جنس پلاستیک فشرده حدود ۳۰ تومنه .

اوو چه قشنگ

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

https://uupload.ir/files/z5bl_img_20210214_133007_798.jpg

چه زیبا قیمتش چند؟

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!