2777
2789

بله من گرفتم و کیست داخل مخچه دارم

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه  

آره

چرا نگرانی 

سخت نیست که راحته

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا استرس نداشته باش ازخود ام آر ای میترسی یا از نتیجه ؟؟

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه  
خیلیییی ببخشینا منظورت تومور هسش؟؟

ن عزیزم کیست من ۵ سانت هست و تومور محسوب نمیشه احتیاجی ب عمل نداره دکتر مراقبم گفت اگ بزرگتر بشه جراحیش طوریه که لوله از سرم وصل میکنن 

نتیجه

ن عزیزم انشالله چیزی نیست من علائمم زیاد بوود

خداروشکر...انشالله ک خوبتر بشین

ممنونم عزیزم انشالله بیماری من درمان نداره ولی برام دعا کن تا پیشرفت نکنه چون دوتا دختر بچه دارم و نکرانشونم

ممنونم عزیزم انشالله بیماری من درمان نداره ولی برام دعا کن تا پیشرفت نکنه چون دوتا دختر بچه دارم و ن ...

عزیزم هیچی دست خدا سخت نیس انشالله ک به زودی حالتون بهتر بشه بحق فاطمه زهرا......ولی چرا درمان نداره؟؟؟ دوراز جونتون داداشم مخچش تومور داش الانم عملش کردن الانم میره برا شیمی درمانی

عزیزم هیچی دست خدا سخت نیس انشالله ک به زودی حالتون بهتر بشه بحق فاطمه زهرا......ولی چرا درمان نداره ...

چون من از همین کیست رو تو نخاع کمرم داشتم پارسال وقتی دخترم ۶ ماهش بود جراحی کردم و دکتر گفت خدارو شکر از نوع خیییییییلی خوش خیم ولی هنوز دارویی براش پیدا نشده ک بتونه جلوی پیشرفت رو بگیره فقط باید از استرس دورر باشم بازم خیییلی ممنونم بابت دعای قشنگت