2777
2789
عنوان

قزوینیا 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 31 پست
نه تو گیز میز گذاشته بود هفت مورد ابتلا قطعی فقط در قزوین 😭

اینم برادر کروناس 1 سال  بعد عادی میشه 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
همه جا هست بابا، یکم خوب فکر کنی متوجه میشی

من از خودم نمیگم که تو کانال کیز میز اسکرین گذاشته بود از توییت دکتر جهانپور

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می تو😂

وای لعنتی‌.....🥴😂

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
یه نفرفوت کرده،بقیشونم که خانواده ی همونی که فوت کرده بودن هستن که اونام قرنطینه ان،چندشب پیش اخبار ...

وای خداکنه اونا قرنطینه شده باشن زیاد نشه من خیلی میترسم

وای خداکنه اونا قرنطینه شده باشن زیاد نشه من خیلی میترسم

نمیشه کرونا از اونجا زود فرار میکنه

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

حالا که بحث کروناست من بگم دوبار گرفتم هر دوبارم علائمم عین هم بود، تقریبا به فاصله دو ماه، و خدای بالاسرم شاهده فقط برای خرید ضروری از خونه خارج میشم، نمیدونم از کجا گرفتم😥😥😥

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
حالا که بحث کروناست من بگم دوبار گرفتم هر دوبارم علائمم عین هم بود، تقریبا به فاصله دو ماه، و خدای ب ...

وای الهی بمیرم یکی مثل شما رعایت میکنه دوبار میگیره یکی هم هر روز مسافرته ولی هیچیش نمیشه

وای الهی بمیرم یکی مثل شما رعایت میکنه دوبار میگیره یکی هم هر روز مسافرته ولی هیچیش نمیشه

خدانکنه عزیزم، باور کن الان از شدت بدن درد نمیتونم ازین پهلو به اون پهلو بشم...دلم یه سوپ داغ میخاد، بلد نیستم آشپزی، سنم بالاست ها، ولی کلا نمیتونم چیزی درست کنم، حتی چایی هم بلد نیستم دم کنم😣

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
خدانکنه عزیزم، باور کن الان از شدت بدن درد نمیتونم ازین پهلو به اون پهلو بشم...دلم یه سوپ داغ میخاد، ...

ای وای چرا بلد نیستی مجردی؟کجای قزوینی؟ کاش میتونستم درست کنم بیارم برات